SILVIU ANDREI ÎȚI PREZINTĂ TIK TOK SONG OF THE WEEK: Lucas Estrada, Bhaskar & Pawl – Bad Together

CoolNews, Muzică
share

Nu mai e la modă să te lauzi cu câte share-uri ai făcut pe Facebook. Nici trendingul de pe YouTube nu mai contează. E perioada Tik Tok-ului și pentru că Virgin Radio Romania le are cu muzica, Silviu Andrei îți prezintă Tik Tok Song of The Week! Discutăm împreună despre cele mai populare sunete din platformă și la începutul fiecărei săptămâni alegem piesa virală a momentului pe Tik Tok! Piesa săptămânii este Lucas Estrada, Bhaskar & Pawl – Bad Together!

Nu știu cum le nimerim, dar parcă le căutăm special! Exact ca și săptămâna trecută, avem o piesă care face o lună fix în ziua în care am vorbit despre ea! Bine, nu a rupt atât de mult interrnetul dar sună foarte bine și trebuia menționată neapărat la rubrica asta. Hai să ne uităm puțin la cifre: 6.892 vizualizări pe YouTube nu e mare lucru. Partea bună totuși este că nu a încasat niciun dislike până acum.

Hai totuși să vedem cine a scris piesa: Lucas Estrada este un artist tânăr din Stockolm, Suedia și are doar 31 de ani. Spotify ne spune că este ascultat în fiecare lună de peste 3 milioane de abonați. Și ține-ți cont că vorbim doar de cei ce folosesc această platformă!

Bhaskar are 30 de ani și este din Brazilia, iar Paul Najjar, cunoscut sub numele de Pawl, este un DJ, artist, producător și compozitor suedez-libanez.

Deci vorbim de o piesă internațională în adevăratul sens al cuvântului.

A reușit să marcheze aproape fiecare continent al lumii și este Tik Tok Song of the Week, cu Silviu Andrei la Virgin Radio Romania!

Pentru ce fel de content ai folosi această piesă? Pentru clipuri în care dansezi, pentru clipuri în care imiți pe cineva, pentru morning routine sau pur și simplu pentru story-time? Scrie-ne în comentarii! Până săptămâna viitoare, rămâi cu Silviu Andrei și Tik Tok Song of The Week, doar la Virgin Radio Romania! 

 

Articole similare

Am relansat aplicația Virgin Radio Romania! Descarc-o acum

Avem o veste super tare pentru voi! Am relansat aplicația Virgin Radio România și acum o poți descăr...

Festivalul NOSTALGIA are loc între 27 – 30 iunie și se desfășoară, pentru al doilea an consecutiv, ...

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, are loc între 27...

Sneakers & Co. – cel mai mare eveniment de sneakers din România revine la București pe 7-9 iunie

Sneakers & Co., cel mai mare eveniment de sneakers din România, se întoarce între 7-9 iunie 2024...