Silviu Andrei îți prezintă TIK TOK SONG OF THE WEEK: JETFIRE x Jay Mason x Alex D’Rosso – In the Shadows

CoolNews, Muzică
share

Nu mai e la modă să te lauzi cu câte share-uri ai făcut pe Facebook. Nici trendingul de pe YouTube nu mai contează. E perioada Tik Tok-ului și pentru că Virgin Radio Romania le are cu muzica, Silviu Andrei îți prezintă Tik Tok Song of The Week! Discutăm împreună despre cele mai populare sunete din platformă și la începutul fiecărei săptămâni alegem piesa virală a momentului pe Tik Tok! Piesa săptămânii este JETFIRE x Jay Mason x Alex D’Rosso – In the Shadows

Săptămâna asta avem una dintre cele mai fresh piese ever. Nici nu are rost să vorbim despre cifrele pe care le-a strâns pe YouTube pentru că efectiv nu a avut timp să cucerească lumea, dar ne bazăm pe voi și suntem siguri că dacă vă va plăcea, veți da share și va deveni virală.

Bun! Piesa este  lansată acum 3 zile și se numește „In the Shadows”. După titlu, îți poți da seama rapid că este un cover (sau mai bine zis un remake edm) după piesa „In the Shadows” de la The Rasmus. Piesa originală este cea mai cunoscută piesă scrisă de The Rasmus și una dintre cele mai populare piese rock a anilor 2000. Cine știe, poate și varianta electronică va avea același destin.

Ne-am interesat puțin și de DJ-ii care au scris piesa despre care vorbim astăzi și începem cu JETFIRE, care este un grup format în 2013 de către DJ-ii și producătorii Itay Kalderon și Zohar Bartov alături de DJ Nicolaz. În februarie 2015, Paz Yenni s-a alăturat trioului. Deci deja avem o gașcă foarte mare de talente.

Jay Mason este un alt DJ, locuiește în Olanda și se pare că are puțin mai mult succes. Are peste 100 de milioane de stream-uri pe Spotify și a scris piese pentru KSHMR, Fedde Le Grand și Blasterjaxx.

Iar ultimul pe lista colaboratorilor este Alex D’Rosso care se pare că este la început de drum pentru că nu am găsit mare lucru despre el pe internet. Poate o să-l cunoaștem cu timpul, iar acesta e doar începutul.

Pentru ce fel de content ai folosi această piesă? Pentru clipuri în care dansezi, pentru clipuri în care imiți pe cineva, pentru morning routine sau pur și simplu pentru story-time? Scrie-ne în comentarii! Până săptămâna viitoare, rămâi cu Silviu Andrei și Tik Tok Song of The Week, doar la Virgin Radio Romania! 

 

Articole similare

SICKOTOY x Misha Miller au invadat radioul cu "Rakata"

Pregătește-te să te miști pe ritmurile molipsitoare ale piesei "Rakata", aduse de colaborarea dinami...

Andrei Niculae, speaker la conferința internațională RadioDays Europe 2024, din Germania

Andrei Niculae, matinalul de la Breakfast, a fost invitat să participe la conferința internațională ...

Karmen și Andrei Bănuță au adus Ring Ding Ding LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...