Confidenţialitate

Silviu Andrei îți prezintă TIK TOK SONG OF THE WEEK: ACRAZE – Do It To It (Ft. Cherish)

CoolNews, Muzică
share

Nu mai e la modă să te lauzi cu câte share-uri ai făcut pe Facebook. Nici trendingul de pe YouTube nu mai contează. E perioada Tik Tok-ului și pentru că Virgin Radio Romania le are cu muzica, Silviu Andrei îți prezintă Tik Tok Song of The Week! Discutăm împreună despre cele mai populare sunete din platformă și la începutul fiecărei săptămâni alegem piesa virală a momentului pe Tik Tok! Piesa săptămânii este ACRAZE – Do It To It (Ft. Cherish)

Dacă nu ai auzit până acum de ACRAZE, nu e nicio problemă. Pe scurt, este un DJ în vârstă de 26 de ani, nu are extrem de multe piese lansate dar se poate lăuda totuși cu 13,531,823 ascultători lunari pe Spotify.

Săptămâna aceasta la Tik Tok Song of the Week avem o piesă pe care sigur ai auzit-o dacă te-ai plimbat vara asta pe la mare, sau dacă ai ieșit pur și simplu într-o seară în club. Este o piesă new-dance, care te mișcă imediat, cu un drop de zile mari! Vorbim despre Do It To It.

A fost lansată aproape de finalul lunii august și a reușit să strângă până acum peste 6,3 milioane de vizualizări pe YouTube!  Numărătoarea nu se termină aici pentru că nu puteam trece nici peste cele aproape 180 de mii de like-uri și cele 867 de comentarii.

Se pare că ACRAZE a cucerit chiar și Tik Tok-ul. Acolo, piesa lui a fost folosită pentru 1,2 milioane de clipuri. Sunt oameni care respectă coregrafia ce a apărut tot pe Tik Tok și dansează și ei la rândul lor, sau chiar își folosesc animăluțele de companie pentru a dansa cu ele.

Pentru ce fel de content ai folosi această piesă? Pentru clipuri în care dansezi, pentru clipuri în care imiți pe cineva, pentru morning routine sau pur și simplu pentru story-time? Scrie-ne în comentarii! Până săptămâna viitoare, rămâi cu Silviu Andrei și Tik Tok Song of The Week, doar la Virgin Radio Romania! 

Articole similare

O tânără s-a filmat în timp ce înțepa prezervative într-un supermarket din Sibiu, apoi le-a pus pe r...

Anchetă la Sibiu, după ce pe o rețea de socializare au apărut imagini cu o tânără care s-a filmat în...

FELI NE-A DAT ALARMA [DOWNLOAD]

Cu ce sunet îți place să te trezești dimineața? Cu niște bormașini? Poate niște rotopercutoare? Mași...

CE SPUN ASTRELE PENTRU SĂPTĂMÂNA 24-30 IANUARIE? HOROSCOP BY ASTROLOG HERMINA @TIC TALK CU OANA TACH...

Tic Talk cu Oana Tache a revenit cu forțe proaspete! Alături de noi a fost și doamna astrolog Hermin...