Confidenţialitate

SICKOTOY și EM44 prezintă ”Gasolina” – VIDEO

Muzică
share

Gasolina este o piesa la care am lucrat impreuna cu Ilkay Sencan, Arash, Moh Denebi si Gabriella Grombacher intr-o sesiune dedicata, ce a avut loc in Republica Dominicana la una din proprietatile de vacanta ale lui Pitbull, sesiune din care au rezultat mai multe piese cu potential de plasare catre nume mari din industria muzicala.

Procesul a fost foarte fun, totul a curs natural si piesa a prins contur foarte repede. Este prima colaborare cu EM44, suntem foarte incantati de ce a iesit si abia asteptam sa ascultati si voi” a declarat Alex Cotoi (Sickotoy).

Piesa a fost scrisă de Gabriella Grombacher și Moh Denebi, muzica este semnată de Alex Cotoi, Ilkay Sencan (a lucrat cu nume ca Dynoro si se bucura de numoare hituri internationale), Arash Labaf (a lucrat cu nume ca Era Estrefi si se bucura de numeroase hituri internationale), Moh Denebi (a lucrat cu nume ca Loreen,Outlandish) și Gabriella Grombacher, iar producția muzicală le aparține lui Alex Cotoi și lui Ilkay Sencan.

Advertisement

“Este prima colaborare cu Alex Cotoi si sunt foarte fericita cu ce a iesit, avem si alte piese in plan pentru viitor, asa ca speram sa va placa Gasolina!” a declarat EM44.

”Gasolina” este redată vizual printr-un clip animat, iar în curând va fi lansat și clipul oficial al piesei.

Articole similare

SICKOTOY prezintă ”Touche”, o colaborare cu Misha Miller (VIDEO)

Mesajul transmis prin versuri expune încercarea găsirii unei soluții de a ieși dintr-o relație toxic...

Un nou proiect muzical - EM44, cu un sound pop-electronic și influențe future bass și trap

Global Records prezintă un nou proiect, EM44, cu un sound special, în care personajul principal este...

Minelli prezintă “Loca”, în colaborare cu Erik Frank - VIDEO

Minelli apare într-o ipostază seducătoare, amintind de filmele polițiste și de cursele de mașini, ia...