Confidenţialitate

SICKOTOY prezintă ”Touche”, o colaborare cu Misha Miller (VIDEO)

Muzică
share

Mesajul transmis prin versuri expune încercarea găsirii unei soluții de a ieși dintr-o relație toxică, din care pare să nu mai existe cale de scăpare.

Melodia a fost compusă de SICKOTOY, Sebastian Barac, Minelli și Marcel Botezan, versurile sunt semnate de Minelli, Mohombi Moupondo și Sebastian Barac, iar producția îi aparține lui SICKOTOY.

“Mă bucură colaborarea cu Misha Miller, o artistă extrem de talentata. Piesa Touche a prins contur rapid, iar noi suntem încântați de rezultat, mai ales ca am incercat de mult timp sa gasim piesa potrivita pentru o colaborare. Abia așteptăm să o ascultați și voi si sa vedem feedback-ul vostru” a spus SICKOTOY.

Misha Miller este încântată de acest featuring, SICKOTOY fiind unul dintre artiștii pe care-i apreciază și urmărește. Artista a declarat: „Sickotoy este unul dintre artiștii mei preferați, un proiect inedit în România. Mi-a făcut o mare plăcere să lucrăm împreună, el fiind și un om extraordinar, pe lângă profesionalismul de care dă dovadă în orice proiect. Pentru mine, a fost o onoare să colaborez cu el și sper ca piesa noastră să ajungă în inimile tuturor”.

VIDEOCLIPUL SICKOTOY x Misha Miller – Touche

Articole similare

Misha Miller, povestea tinerei basarabence, dublu licențiată la Iași, care a bătut topurile muzicale...

Are 26 de ani, este din Chișinău și a reușit să cucerească atât publicul din România, cât și pe cel ...

SICKOTOY revine cu piesa “Runnin’ Out Of Love” în colaborare cu Nethy Aber

SICKOTOY vine către voi cu o nouă producție dance alături de Nethy Aber. “Runnin’ Out Of Love” este ...

Sickotoy și INNA lansează o piesă cu artista numărul 1 în Albania

Sickotoy, producătorul premiat la Grammy colaborează cu Elvana Gjata, una dintre cele mai populare a...