SICKOTOY prezintă: KULT SESSION #1 DJ SET – o călătorie sonică printre senzații electronice

CoolNews, Muzică
share

SICKOTOY, mintea creativă din spatele unei fuziuni de ritmuri electrizante și ritmuri contagioase, este pregătit să își fascineze din nou audiența cu lansarea KULT SESSION #1 DJ SET. Filmată în decorul ilustru al unui Boiler Room, acest DJ set promite o experiență audiovizuală exaltantă.

De la prima piesă până la ultima, SICKOTOY îi poartă pe ascultători printr-o călătorie transcendentă prin ritmurile pulsante și melodiile hipnotice. Lista de piese, meticulos selecționată pentru a aprinde ringul de dans, prezintă o combinație de hituri semnate de SICKOTOY alături de remixuri electrizante.

Ascultătorii se pot aștepta să fie propulsați într-o stare de euforie pe măsură ce se predau ritmurilor irezistibile ale pieselor precum „2 high 2 care” și „Bad Girls”, fiecare pulsând cu o energie imposibil de rezistat. Setul își atinge apogeul cu colaborări precum „VKTM” cu INNA și TAG, și „You Don’t Love Me” cu Roxen, asigurând o experiență auditivă de neuitat.

KULT SESSION #1 DJ SET este mai mult decât o colecție de piese; este o mărturie a puterii muzicii de a uni și de a înălța. Fie că dansezi într-un club aglomerat sau vibrezi în confortul casei, setul electrizant al lui SICKOTOY este garantat să te facă să te miști și să te lase dornic de mai mult.

 

Articole similare

SICKOTOY x Misha Miller au invadat radioul cu "Rakata"

Pregătește-te să te miști pe ritmurile molipsitoare ale piesei "Rakata", aduse de colaborarea dinami...

Danny Chris x SICKOTOY colaborează și lansează “Don't Let Me Go”

"Don't Let Me Go", colaborarea dintre Danny Chris x SICKOTOY este dovada vie că muzica are  capacita...

Ritmuri hipnotice în "Bass Bass" - SICKOTOY

"Bass Bass", cea mai nouă piesă semnată SICKOTOY, îmbină armonios influențe arabe cu elemente muzica...