Confidenţialitate

Sickotoy lansează cu Randi piesa ”Dancin’ To Forget” (VIDEO)

Muzică
share

Sickotoy, unul dintre cei mai cunoscuți producători din industria muzicală românească și-a unit forțele cu Randi, iar împreună lansează piesa ”Dancin’ To Forget”.

”Am știut inca de la inceput că piesa asta va fi o colaborare unica, iar Randi este una dintre vocile pe care nu poți să le confunzi niciodată. Am lucrat cu mult drag la piesa asta deoarece este poate una dintre cele mai sensibile piese pe care eu le-am produs. Și faptul că iese alături de Randi, nu poate decât să mă bucure.” spune Sickotoy.

Pentru piesa ”Dancin To Forget”, atât Sickotoy, cât și Randi, au scris linia melodică, lui Randi îi apartin versurile iar producția finală este o fiziune a viziunilor celor doi artiști.

„Dancing to forget vorbește despre refugiul pe care îl reprezintă uneori dansul pentru noi. Dansul uitării problemelor în relație, sau a tuturor lucrurilor care nu se întâmplă așa cum ne-am dori. Este o fugă de realitate, de frustrări și de tot ceea ce nu ne face fericiți. Pe alocuri ironică, piesa vorbește despre euforia de moment pe care o ai atunci când bei, dansezi și te prefaci că totul e bine”, spune Randi.

Articole similare

Randi și Azteca colaborează pentru prima dată pentru “Carina”

Randi revine cu un o nouă piesă alături de unul dintre cei mai hot artiști din zona trap - Azteca. “...

SICKOTOY colaborează cu EVA TIMUSH pentru “Too Deep”

SICKOTOY, unul din cei mai apreciați artiști și producători români, colaboreză în premieră cu EVA TI...

SICKOTOY revine cu piesa “Runnin’ Out Of Love” în colaborare cu Nethy Aber

SICKOTOY vine către voi cu o nouă producție dance alături de Nethy Aber. “Runnin’ Out Of Love” este ...