SICKOTOY face echipă cu BeatltPunk și Yoelle – VIDEO

Muzică
share

BeatltPunk colaborează cu SICKOTOY și Yoelle pentru ”Hollywood”, o piesă care amintește de hitul ”Gangsta’s Paradise”.

“Întregul proces de creație a piesei a fost o adevărată plăcere. Am lucrat cu doi artiști fresh, extrem de talentați, iar rezultatul sperăm să vă încânte”, a spus SICKOTOY.

Omul din spatele proiectului SICKOTOY este Alex Cotoi, unul dintre cei mai buni producători români, care a avut numeroasele colaborări cu artiști din țară, dar și cu artiști internaționali. Alex Cotoi deține și un premiu Grammy – “The Best Latin, Rock & Urban Alternative Album”, obținut în urma colaborării cu Pitbull, Mohombi and Wisin pentru piesa “Baddest Girl in Town”.

Feat-ul de debut al lui SICKOTOY împreună cu Minelli, “Addicted”, a avut un real succes și s-a auzit pe radiourile din țară, dar și din afară. Pe langă hit-urile lansate în colaborare cu Roxen, Ilkay Sencan și EM44, SICKOTOY a bifat încă un hit în cariera sa alături de artista MARUV, piesa fiind ascultată pe radiourile din Ucraina, Rusia și România.

BeatItPunk este unul dintre proiectele speciale ale lui Ilkay Sencan. Producătorul Ilkay Sencan a lansat acest proiect paralel pentru a putea experimenta cu diferite stiluri muzicale, considerand ca numele Ilkay Sencan este deja asociat unui anumit stil de muzica, cea dance.

Originar din Istanbul, Ilkay Sencan, producatorul de muzică dance, s-a remarcat anul trecut odată cu remixul cu Burry Soprano al piesei ”Mary Jane”.

Articole similare

SICKOTOY x Misha Miller au invadat radioul cu "Rakata"

Pregătește-te să te miști pe ritmurile molipsitoare ale piesei "Rakata", aduse de colaborarea dinami...

SICKOTOY prezintă: KULT SESSION #1 DJ SET - o călătorie sonică printre senzații electronice

SICKOTOY, mintea creativă din spatele unei fuziuni de ritmuri electrizante și ritmuri contagioase, e...

Danny Chris x SICKOTOY colaborează și lansează “Don't Let Me Go”

"Don't Let Me Go", colaborarea dintre Danny Chris x SICKOTOY este dovada vie că muzica are  capacita...