Confidenţialitate

Shurubel: ”Vă mulțumesc din sufletul meu de copil fericit pentru cel mai frumos deceniu din viața mea” – VIDEO

share

Shurubel a decis ca ăsta să fie ultimul lui sezon de radio. De ce, am aflat împreună în direct Virgin Radio Romania, în această dimineață.

„Am decis ca ăsta să fie ultimul meu sezon de radio, și peste o săptămână, când luăm vacanță, o să înceapă pentru mine o perioadă de stat cu mine, de descoperit cine sunt și ce sunt în stare să fac în drumul spre fericirea mea. De învățat să mă disciplinez singur, să mă motivez singur, să învăț ce e comedia la nivel profesionist, să scriu scenarii, să dezvolt personaje, să filmez, să urc pe scenă la stand up comedy, poate chiar să scriu niște piese hip-hop, de ce nu? Toată viața mi-am dorit să o fac. Să stau cu soția, să mă văd cu prietenii pe care i-am neglijat, să stau cu familia.

Așa că după săptămâna asta, ne luăm la revedere pe radio, dar promit că o să lucrez la mine cu toată forța mea, ca să ajung să fiu eu mulțumit de mine, mai întâi și mai apoi să pot să pun toată bucuria și energia aia bună în a vă face și pe voi un pic mai fericiți. Vă mulțumesc din sufletul meu de copil fericit pentru cel mai frumos deceniu din viața mea.”

Articole similare

Posturi de radio din peste 25 de țări, printre care și Virgin Radio Romania, au difuzat în același t...

Aproximativ 150 de posturi de radio din peste 25 de țări au difuzat vineri, 4 martie, la ora Românie...

Cum se poate asculta One World Radio în România

One World Radio România s-a lansat săptămâna trecuta, chiar  înainte de startul Tomorrowland 2021 - ...

Ce super DJs se aud la One World Radio România

One World Radio România se aude de săptămâna asta și în FM! One World Radio, the sound of Tomorro...