Shawn Mendez și-a anulat întregul turneu din cauza problemelor de sănătate mintală

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Shawn Mendes a anunțat anularea turneului său mondial din cauza problemelor de sănătate mintală.

Artistul în vârstă de 23 de ani a apelat la rețelele sociale pentru a anunța că anulează, după ce anterior și-a amânat concertele din turneul „Wonder”.

Mendes a amânat inițial trei săptămâni de spectacole în America de Nord, înainte de a anunța că a i-a devenit clar că trebuie „să-și ia timpul personal pe care nu l-a avut niciodată”.

După cum știți, a trebuit să amân spectacolele din ultimele săptămâni deoarece nu eram complet pregătit pentru ce și cât trebuia să dau în turneu”, a explicat Mendes.

El a continuat spunând că inițial a fost încântat să revină la viața de turneu după o „pauză lungă” cauzată de pandemia de coronavirus și de blocajele globale, dar acum și-a dat seama că „nu este deloc pregătit” pentru cât de dificilă va fi cu adevărat experiența.

El a continuat: „După ce am vorbit mai mult cu echipa mea și am lucrat cu un grup incredibil de profesioniști din domeniul sănătății, a devenit din ce în ce mai clar că trebuie să îmi iau timpul personal pe care nu mi l-am luat niciodată, să mă liniștesc și să revin mai puternic.”

Din păcate, trebuie să anulez restul turneelor din America de Nord și Marea Britanie/Europa. Sper că voi putea să reprogramez aceste date după un timp liber atât de necesar, dar în acest moment trebuie să-mi pun sănătatea pe primul loc”.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Astenia de primăvară: Cum ne afectează și cum putem face față

Odată cu sosirea primăverii, mulți dintre noi se confruntă cu o afecțiune comună, dar adesea subesti...

Shawn Mendes împărtășește noul single „Heartbeat” din filmul „Lyle, Lyle, Crocodile”

După cum a promis, Shawn Mendes a distribuit noua sa melodie „Heartbeat”, primul single de pe coloan...

Shawn Mendes a lansat piesa “When You’re Gone”

Shawn Mendes a lansat piesa “When You’re Gone”. Melodia este scrisă de Shawn, Jonah Shy și Scott Har...