Shanghai a înscenat spectacolul cu drone de Revelion – VIDEO

CoolNews, Viral
share

Imaginile care fac înconjurul lumii, cu dronele care ar fi înlocuit în Shanghai focurile de artificii de Revelionul 2020, ar fi fost filmate înainte de Anul Nou. Turiştii care au mers la Shanghai de anul nou spun că în oraş nu a avut loc niciun spectacol de drone în noaptea dintre ani.

BBC a reușit să contacteze compania responsabilă de spectacol și surse din cadrul acesteia au declarat jurnaliștilor că imaginile care au devenit virale ar fi fost în realitate o simulare filmată pe 28 decembrie, nu în noaptea de 31 decembrie 2019 spre 1 ianuarie 2020.

Imaginile cu dronele care înlocuiesc focurile de artificii de Revelion au fost aplaudate rapid în întreaga lume, fiind oferite drept exemplu despre cum ar putea arăta spectacolul de la trecerea dintre ani cu un impact redus asupra mediului înconjurător.

Responsabilă de propagarea fake news ar fi agenția CCTV, care a fost citată chiar și de BBC, Euronews, CNN, dar și de posturi de televiziune din întreaga lume, care au crezut că transmit în direct un spectacol impresionant cu drone de Revelion.

Articole similare

[BREAKFAST] Au apărut deja ofertele pentru Crăciun și Revelion. Stațiunea în care se cer 3.400 lei/p...

Au apărut deja ofertele pentru Crăciun și Revelion. Stațiunea în care se cer 3.400 lei/persoană pent...

Tu măcar știi cf de Rev? (P)

No worries, ne spune Pepsi. După ce ne-a adus tot anul mai mult fun alături de prieteni, mai multă c...

Pepsi a lansat challenge-ul „CF de REV” pe Tik Tok (P)

După o săptămână în care v-am întrebat la Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și An...