Confidenţialitate

Shanghai a înscenat spectacolul cu drone de Revelion – VIDEO

CoolNews, Viral
share

Imaginile care fac înconjurul lumii, cu dronele care ar fi înlocuit în Shanghai focurile de artificii de Revelionul 2020, ar fi fost filmate înainte de Anul Nou. Turiştii care au mers la Shanghai de anul nou spun că în oraş nu a avut loc niciun spectacol de drone în noaptea dintre ani.

BBC a reușit să contacteze compania responsabilă de spectacol și surse din cadrul acesteia au declarat jurnaliștilor că imaginile care au devenit virale ar fi fost în realitate o simulare filmată pe 28 decembrie, nu în noaptea de 31 decembrie 2019 spre 1 ianuarie 2020.

Imaginile cu dronele care înlocuiesc focurile de artificii de Revelion au fost aplaudate rapid în întreaga lume, fiind oferite drept exemplu despre cum ar putea arăta spectacolul de la trecerea dintre ani cu un impact redus asupra mediului înconjurător.

Responsabilă de propagarea fake news ar fi agenția CCTV, care a fost citată chiar și de BBC, Euronews, CNN, dar și de posturi de televiziune din întreaga lume, care au crezut că transmit în direct un spectacol impresionant cu drone de Revelion.

Articole similare

Shanghai a înscenat spectacolul cu drone de Revelion - VIDEO

Imaginile care fac înconjurul lumii, cu dronele care ar fi înlocuit în Shanghai focurile de artific...

Cele mai spectaculoase focuri de artificii care au marcat trecerea în 2020 - VIDEO

2020 a început cu focuri spectaculoase de artificii în mai toate colțurile lumii. Insulele Line din...

”Dansul Urșilor”, tradiția românească pe cale să intre în Lista Patrimoniului Mondial Cultural Imate...

Festivalul de Datini şi Obiceiuri Strămoşeşti de la Comăneşti este un eveniment unic în România, iar...