Confidenţialitate

Shakira și Pique s-au certat într-un restaurant, sub ochii tuturor

Celebrități, CoolNews
share

Probleme în paradis?

Shakira și Pique s-au certat în public, într-un restaurant din Barcelona, sub privirile tuturor celor prezenți, potrivit revistei Cuore.

În ultima vreme, relația lor scârțâie, însă cei doi au încercat să nu arate asta prea mult în public. Nu au reușit, iar cuplul s-a certat într-un restaurant. Potrivit martorilor, Shakira a ajuns mai devreme cu copiii, Sasha și Milan, iar Pique a venit mai târziu, prost dispus.

Artista i-a reproșat mai multe lucruri, iar apoi a început să plângă. Pique a încercat să aplaneze situația și să nu atragă privirile, dar fără succes.

Se pare că Shakira nu trece pin momente foarte bune, mai ales după ce cântăreața și-a suspendat turneul „El dorado World Tour” din cauza unor probleme la corzile vocale.

„La ordinul medicului său, datele turneului El Dorado World Tour din Europa au fost amânate pentru 2018. Ca urmare a hemoragiei la corzile vocale, Shakira este obligată să-și amâne orice prestație pentru a i se permite să se îngrijească corect înainte de a-și relua turneul mondial și a evita orice afecțiune suplimentară”, a anunțat Live Nation în urmă cu 10 zile.

 

 

Articole similare

Shakira a postat o fotografie pe Instagram în costum de baie, iar internetul a luat-o razna - FOTO

Shakira e cu siguranță unul din oamenii ăia care par că nu îmbătrânesc niciodată, niciodată. De d...

De ce nu vrea Shakira să se căsătorească cu Pique

Shakira a mărturisit că nu se grăbește să îl ia pe Pique de soț. De ceee? Pentru că ea se teme...

Cum a arătat show-ul din pauza Super Bowl 2020 - VIDEO

Show incendiar duminică noapte la Super Bowl, finala Campionatului de Fotbal American. Shakira și...