Confidenţialitate

Seria de evenimente HYPED debutează la Palatul Bragadiru cu HotSince82

CoolNews
share

Bucureștiul se bucura de un eveniment ieșit din tipare care ia naștere weekendul acesta. Desi sunt în orașul unde au loc cele mai extravagante petreceri, bucureștenii vor experimenta ceva nou, fresh și HYPED on în contextul vieții de noapte. Acțiunea se petrece la Palatul Bragadiru într-un decor special – DJ set-urile sunt însoțite de un show de lumini imersiv, proiecții spectaculoase și personaje care susțin performance-uri inedite.

De muzica se ocupa nimeni altul decât Hoț Since 82, vârful line up-ului de pe 30 noiembrie. Artistul international și-a castigat publicul prin pasiunea uriașa pentru muzica care provine din cadrul familiei lui, aceasta fiind transpusa în stilul inconfundabil al producțiilor – house grandios, energic, pregătit inspire.  HotSince82 s-a bucurat de top 10 Beatport cu cele mai multe descărcări la celebrul remix ‘Bigger Than Prince’, a apărut pe coperta renumitei reviste de muzica electronica Mixmag și produce constant pentru Defected, Toolroom, Get Physical Music, Moon Harbour, Knee Deep în Sound și multe alte labeluri cu istorie. “My mission îs to take people somewhere, and to hope they enjoy the journey and leave feeling enlightened.”

Artistului i se alătură Sllash & Doppe, proaspăt întorși de la showcase-ul Toolroom din cadrul Amsterdam Dance Event. Băieții fac deja parte din familia Toolroom, label care le găzduiește și contribuții la samplere, și EP-uri proprii. După show-uri reușite în Ibiza și Londra, duo-ul revine cu aceeași pasiune pentru tech house cu personalitate. Line up-ul e completat de doi dintre cei mai talentați eroi locali: Dobrikan și Bross.

Get нιρє∂ on music: Hyped [The Birth] la Palatul Bragadiru, 30 Noiembrie