Semnele astea îți arată dacă te potrivești cu crush-ul tău

CoolNews, Viral
share

Cu toții am fost în perioada în care am avut un crush sau am mers la date-uri dar nu eram siguri dacă avem chimie cu persoana respectivă. Ei bine, dacă nu ți-ai pierdut speranța, avem 3 semne care te vor ajuta să descoperi dacă tu și crush-ul tău aveți un drum lung în față.

1.Simțul umorului

Primul lucru pe care trebuie să-l iei în vedere dacă vrei o relație cu crush-ul tău este să aveți amndoi același simț al umorului. Nu contează cât de atras ești de o persoană, dacă nu râdeți împreună și unul de altul fără certuri inevitabile, atunci vă va fi imposibil să păstrați o legătură strânsă în relație.

2.Conversațiile profunde

Conversațiile profunde sunt de asemenea un punct ce trebuie marcat pe lista factorilor secreți pentru o relație super happy cu rush-ul tău. Dacă aveți discuții despre filozofie, tot ce ne înconjoară, dar și familie și viață în general, înseamnă că sunteți conectați la un total alt nivel.

3. Intuiția

Dacă ai sentimentul acela de câte ori vezi persoana iubită fără să conteze cât de mult timp a trecut, felicitări intuiției tale. Ascultă de instinctele tale atunci când e de bine,cât și când e de rău.

Dacă toate semnele astea sunt în relația ta sau apar atunci când te gândești la crush-ul tău, felicitări, nu ești singur și asta chiar e o realizare!

 

 

Articole similare

Semnele astea îți arată dacă te potrivești cu crush-ul tău

Cu toții am fost în perioada în care am avut un crush sau am mers la date-uri dar nu eram siguri dac...

Noua iubită a lui Shawn Mendes a avut 5 ani crush pe el

Shawn Mendes și Hailey Baldwin sunt cel mai proaspăt cuplu ce s-a afișat la Met Gala, dar sentimente...

Ce crede Halsey cu adevărat despre G-Eazy

Într-un interviu recent, Halsey a declarat că nu i-a plăcut deloc de G-Eazy. "Tot venea la mine la s...