Confidenţialitate

Selly admite că are o avere de peste 1 milion de euro. Cât timp i-a luat și cum i-a făcut

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Se bucură de un succes extraordinar în mediul online. Milioane de urmăritori din tânăra generație, pe toate platformele de social media pe care este activ. Dar cum se traduce în bani acest lucru? Selly admite că are o avere de peste 1 milion de euro, scrie agentiadepresamondena.com

„Da, am făcut primul milion, dar depinde cum definești averea. Majoritatea oamenilor au impresia că averea unui om reprezintă banii cash. E greșit, nu e așa. Eu consider că meritul pentru activitatea din YouTube și din online, în general, nu e cauzat de noroc, e cauzat de muncă. Munca e principalul factor aici. Dar aș fi ipocrit să spun că nu m-am bucurat și de un noroc. Eu am avut marele noroc de a începe să fac ceea ce fac acum încă din 2011 sau 2012. Ăsta a fost norocul meu.

Am început să fac primii bani din Google Sense, adică din platforma de monetizare a YouTube-ului de la vremea respectivă. Primii bani însemnând 50 de dolari după primul an de vlogging.

În 2014 am început să cresc în cifre pe YouTube, acei 200 de lei s-au transformat în 400 de lei, în 600 de lei, în 1.000 de lei. Vorbim despre economiile mele. Ajunsesem în 2014 să fac vreo 70 de dolari pe lună din YouTube. Pentru mine, la vârsta respectivă, erau bani mulți.

Au mai trecut câțiva ani ani și banii pe care i-am făcut nu s-au schimbat. Dar de la 400 de lei pe lună am ajuns la 500 de lei, la 1.000 de lei pe lună, și acolo m-am plafonat pentru că nu făceam bani decât din YouTube. Și până pe la 15 ani cam așa a fost. Și în 2015 s-a schimbat, în primăvară am avut prima tangență cu lumea publicității plătite. Atunci vine un brand să vorbești de bine. Prima tangență a fost o țeapă. De atunci nu am mai luat alta și am lucrat cu oameni cinstiți”, a povestit Selly

 

Articole similare

[BREAKFAST] AUDIO Selly, acuzat de bullying în mediul online. Dr. Ioan Mirea ON AIR prin telefon

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Selly a fost ON AIR la Tic Talk de vară cu Oana Tache

După 50 de WEEKEND-uri petrecute ON AIR la Virgin Radio România și zeci de vedete invitate în studio...

HBO MAX dezvăluie juriul, prezentatorul și moderatorii ONE TRUE SINGER, primul reality-show de talen...

HBO Max dezvăluie juriul, prezentatorul și moderatorii ONE TRUE SINGER, show-ul de talente care va f...