Selena Gomez era să moară pe masa de operație

Celebrități, CoolNews
share

Transplantul de rinichi prin care atrecut Selena Gomez anul trecut aproape a omorât-o, spune chiar prietena ei cea mai bună, Francia Raisa, cea care i-a donat rinichiul. Actrița Francia Raisa a vorbit despre un moment critic de după operația de transplant pentru revista W Magazine.

„La câteva ore după operație m-am trezit și aveam pe telefon un mesaj de la Selena în care-mi spunea că este înspăimântată. Rinichiul donat de mine era prea activ și atunci când s-a întors și-a rupt o arteră. A trebuit să o ducă pe Selena urgent înapoi în sala de operație din cauza acestei commplicații. I-au luat o venă din picior și au reconstruit o arteră pentru a ține în loc noul rinichi. Putea să moară.” a povestit Francia Raisa pentru W Magazine.

Cele două prietene au păstrat tăcerea pentru câteva săptămâni după misterioasa operație pentru că au trecut printr-o perioadă de depresie, a recunoscut Francia Raisa.

În 2015, Selena Gomez a anunțat că a fost diagnosticată cu lupus. De abia în septembrie 2017 Selena a anunțat că a trecut printr-un transplant de rinichi și că organul a fost donat de cea mai bună prietenă a ei. „Mi-a salvat viața!”, a declarat Selena Gomez despre Francia Raisa în primul interviu televizat.

 

Articole similare

Cum a uimit Selena Gomez pe covorul roșu de la Cannes - VIDEO

După o perioadă în care a stat departe de viața publică, Selena Gomez a putut fi observată pe covoru...

Selena Gomez, internată într-o clinică de psihiatrie la câteva săptămâni după nunta lui Justin Bierb...

Selena Gomez nu trece prin momente prea ușoare. Cântăreaţa şi actriţa Selena Gomez a fost internată ...

Fanii se întreabă dacă Selena Gomez și-a pus silicoane - FOTO

Prezentă la Săptămâna Modei de la New York, Selena Gomez a ieșit cu prietenii la un restaurant din o...
X