Confidenţialitate

Selena Gomez era să moară pe masa de operație

Celebrități, CoolNews
share

Transplantul de rinichi prin care atrecut Selena Gomez anul trecut aproape a omorât-o, spune chiar prietena ei cea mai bună, Francia Raisa, cea care i-a donat rinichiul. Actrița Francia Raisa a vorbit despre un moment critic de după operația de transplant pentru revista W Magazine.

„La câteva ore după operație m-am trezit și aveam pe telefon un mesaj de la Selena în care-mi spunea că este înspăimântată. Rinichiul donat de mine era prea activ și atunci când s-a întors și-a rupt o arteră. A trebuit să o ducă pe Selena urgent înapoi în sala de operație din cauza acestei commplicații. I-au luat o venă din picior și au reconstruit o arteră pentru a ține în loc noul rinichi. Putea să moară.” a povestit Francia Raisa pentru W Magazine.

Cele două prietene au păstrat tăcerea pentru câteva săptămâni după misterioasa operație pentru că au trecut printr-o perioadă de depresie, a recunoscut Francia Raisa.

În 2015, Selena Gomez a anunțat că a fost diagnosticată cu lupus. De abia în septembrie 2017 Selena a anunțat că a trecut printr-un transplant de rinichi și că organul a fost donat de cea mai bună prietenă a ei. „Mi-a salvat viața!”, a declarat Selena Gomez despre Francia Raisa în primul interviu televizat.

 

Articole similare

Care sunt cele mai urmărite conturi de Instagram din lume la final de 2020

Știm deja că cel mai bine plătit sportiv din lume este Cristiano Ronaldo. Ceea ce poate mulți dintre...

De ce o consideră 'nebună' pe Selena Gomez foștii iubiți

Selena Gomez e singură de ceva timp și în ultima perioadă s-a tot plâns de faptul că se teme că nu î...

Selena Gomez și-a lansat linie de produse cosmetice

Selena Gomez și-a lansat propria gamă de produse cosmetice și are același nume că cel de-al treilea ...