Confidenţialitate

Selena Gomez era să moară pe masa de operație

Celebrități, CoolNews
share

Transplantul de rinichi prin care atrecut Selena Gomez anul trecut aproape a omorât-o, spune chiar prietena ei cea mai bună, Francia Raisa, cea care i-a donat rinichiul. Actrița Francia Raisa a vorbit despre un moment critic de după operația de transplant pentru revista W Magazine.

„La câteva ore după operație m-am trezit și aveam pe telefon un mesaj de la Selena în care-mi spunea că este înspăimântată. Rinichiul donat de mine era prea activ și atunci când s-a întors și-a rupt o arteră. A trebuit să o ducă pe Selena urgent înapoi în sala de operație din cauza acestei commplicații. I-au luat o venă din picior și au reconstruit o arteră pentru a ține în loc noul rinichi. Putea să moară.” a povestit Francia Raisa pentru W Magazine.

Cele două prietene au păstrat tăcerea pentru câteva săptămâni după misterioasa operație pentru că au trecut printr-o perioadă de depresie, a recunoscut Francia Raisa.

În 2015, Selena Gomez a anunțat că a fost diagnosticată cu lupus. De abia în septembrie 2017 Selena a anunțat că a trecut printr-un transplant de rinichi și că organul a fost donat de cea mai bună prietenă a ei. „Mi-a salvat viața!”, a declarat Selena Gomez despre Francia Raisa în primul interviu televizat.

 

Articole similare

TOP 10: Cele mai urmărite conturi de Instagram din lume

Știm deja că cel mai bine plătit sportiv din lume este Cristiano Ronaldo. Ceea ce poate mulți dintre...

Selena Gomez a lansat ''Rare'', primul său album după mai bine de 4 ani

Cântăreaţa americană Selena Gomez a lansat cel mai recent album al său, "Rare". Albumul, primul d...

”Like Selena”, surpriza lui The Weeknd?

The Weeknd a postat luni un teaser pentru ceea ce se pare a fi noul lui album, marcând și revenirea ...