Confidenţialitate

”Secretul Fericirii”, un film ce te poartă prin toate emoțiile

CoolNews, Filme
share

„Secretul Fericirii”, prezentat în premieră mondială la TIFF 2018, este de acum în cinematografe și ai ocazia să vezi una dintre complexe producții românești, cu un subiect aparte.

Filmat timp de 3 săptămâni, „pe alt fus orar”, după cum glumește echipa, și anume doar noaptea, filmul prezintă povestea unui om adevărat aflat într-o situație limită, care trebuie să-și reseteze viața pentru a și-o păstra.

„Secretul Fericirii” are un traseu psihologic solicitant, care ne determină să descoperim lucruri noi despre noi înșine și despre cei din jurul nostru.

Actorul Vlad Zamfirescu explică ce anume l-a atras la această poveste și de ce a ales să o regizeze:

„Pentru că povestea are un conținut universal, care se putea întâmpla – și poate chiar se întâmplă – în orice colț de lume, în care oamenii gravitează printre iubiri, prietenii, trădări, orgolii, suferințe, adevăr și minciună. În timp real, într-o oră și jumătate, scenariul și filmul pe care l-am făcut, te poartă prin, aproape, întreaga paletă de emoții de care dispune un om.

E un tur de forță în care – din ce am văzut în sălile de festival în care filmul a fost deja proiectat – se trece de la hohote de râs la sentimente profunde și intense, care rescriu premisele inițiale”.

Articole similare

”Secretul Fericirii”, un film ce te poartă prin toate emoțiile

„Secretul Fericirii”, prezentat în premieră mondială la TIFF 2018, este de acum în cinematografe și ...

„Secretul Fericirii”, un film ce te poartă prin întreaga paletă de emoții de care dispune un om...

Realizat în spiritul unei comedii, „Secretul Fericirii” are,însă, un traseu psihologic solicitant, c...