Secret Playlists: Minelli

CoolNews, Muzică
share

Spune-mi ce muzică asculți ca să-ți spun cine ești”. Un dicton adaptat, dar care se potrivește mănușă pentru o nouă rubrică muzicală pe virginradio.ro. Secret Playlists își propune să exploreze cele mai intime colțișoare din universul muzical al artiștilor tăi preferați și nu numai. Amintiri din copilărie, surse de inspirație, influențe, muzică de ascultat acasă sau piese guilty pleasures: vei cunoaște vedetele prin universul lor muzical personal, expus poate pentru prima dată publicului.

Îi știi piesele cu siguranță! Ai dansat pe ele la festivaluri, în club, sau măcar în mașină, la semafor, dacă asculți Virgin Radio Romania. Fiecare piesă a ei staționează în topurile specializate, iar Nothing Hurts se află de mai mult de aproape două luni în Virgin Radio Hot 30! Săptămâna asta, Minelli se află pe locul 11 și este invitata noastră la Secret Playlists!

N-ai cum să nu dai din cap sau măcar din picior când auzi piesa asta și suntem siguri că o pot confirma toți cei 42 de mii de oameni care au dat like clipului de pe YouTube. Cu peste 5 milioane de vizualizări în două luni, Nothing Hurts este doar un nou as în mâneca artistei.

Pe lângă cântat, Minelli compune si pentru alți artiști iar cea mai recentă piesă scrisă de ea, care răsună acum peste tot, este piesa “Up” a artistei Inna in colaborare cu Sean Paul.

Nu prea mai are rost să explicăm de ce Minelli este invitata noastră de astăzi, mai ales că mulți dintre voi ați și cerut-o, deci știți despre ce vorbim.

Ne-am propus totuși să aflăm mai multe despre Minelli. Dincolo de povestea ei, cine e, unde s-a născut sau ce-i place să mănânce dimineața (întrebări pe care le întâlnești peste tot), noi am decis s-o întrebăm despre subiectul pe care atât noi cât și ea, îl iubim: muzica! Hai să-i dăm drumul!

 

1. Albumul care-ți aduce aminte de copilărie
Nu am un album anume, însă sunt diferite piese de la Mariah Carey, Brithney Spears, Destiny’s Child care mă întorc în timp de fiecare dată când le aud.

2. Piesa / artistul care te-au inspirat să te apuci de muzică
Nu m-am apucat de muzică inspirată de ceva sau cineva, ci pur și simplu pentru că asta mă pasiona. Cântam prin casă, în fața oglinzii, în fața scării, pentru că asta îmi plăcea să fac.

 

3. Piesa pe care ai fredonat-o obsesiv obsesiv în ultima vreme
Tiesto ft Ava MaxThe Motto

 

4. Artistul ale cărui piese le-ai asculta pe repeat fără să te saturi niciodată
Hmm, greu să spun doar unul, dar aș zice Frank Sinatra sau Sade. Sunt multe piese de la ei de care nu mă satur oricât de mult le-aș asculta.

5. Un artist la început de carieră căruia îi prevezi un viitor strălucit

WRS

 

6. Albumul pe care îl asculți acasă cu plăcere de fiecare dată când vrei să te relaxezi
SadeLovers Live

 

Și dacă tot am vorbit despre albumele ei preferate, Minelli ne-a dat acces și l-a playlistul ei și am ales 10 piese și pentru voi! Ai mai jos Secret Playlist by Minelli!

 

Articole similare

Un nou hit de la IRAIDA și Puya - ,,Las-o așa”

După succesul piesei ,,Opriți planeta", IRAIDA și Puya revin cu un nou hit care nu-ți va da pace. Ve...

Smiley și Theo Zeciu lansează „VTM”, piesa-trofeu de 1,5 milioane de abonați

Smiley și Theo Zeciu, unul dintre cei mai în vogă și premiați creatori de conținut de YouTube din Ro...

Festivalul NOSTALGIA are loc între 27 – 30 iunie și se desfășoară, pentru al doilea an consecutiv, ...

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, are loc între 27...