Sebastian Stan va juca într-o mini-serie despre Pamela Anderson şi toboşarul Tommy Lee

CoolNews, Filme
share

Actorul cu origini româneşti Sebastian Stan filmează în această perioadă alături de Lily James, într-o mini-serie despre tumultuoasa relaţie din anii ’90 dintre actriţa Pamela Anderson şi Tommy Lee Jones, toboşarul trupei heavy metal Mötley Crüe.

Mini-seria „Pam & Tommy” este produsă de platforma Hulu şi urmăreşte povestea dintre cele două vedete, care s-au cunoscut în 1995 şi s-au căsătorit în mai puţin de o săptămână. La acea vreme, Pamela Anderson era protagonista serialului „Baywatch”.

Cei doi au ţinut primele pagini ale revistelor după ce o filmare în care făceau sex a fost lansată public. Caseta a fost furată din casa Pamelei şi a lui Tommy Lee şi distribuită online fără acordul protagoniştilor.

În timp ce fotografiile de filmare i-au lăsat pe fani cu un simplu teasing legat de transformările lui Lily James și Sebastian Stan în celebrități din anii ’90, aceasta este prima dată când îi putem vedea în aceste roluri. Pe lângă umorul negru, trailerul îi prezintă și pe Seth Rogen în rolul lui Rand Gauthier, bărbatul care a furat caseta privată a cuplului, și pe Nick Offerman în rolul unchiului Miltie, care l-a ajutat pe Gauthier să o distribuie. Teaserul confirmă și data lansării serialului: 2 februarie 2022

Articole similare

„Pamela, a love story”, cel mai așteptat documentar al începutului de an. Când se lansează și unde p...

Un portret intim care dezvăluie latura umană a uneia dintre cele mai voluptoase blonde din lume. Pam...

Sebastian Stan a ajuns de nerecunoscut! Actorul a trecut printr-o transformare uluitoare

Întreaga lume a avut șansa să-l vadă pe Sebastian Stan așa cum nu l-a mai văzut niciodată. Actorul a...

”American Horror Story”, un nou sezon în iulie (VIDEO)

Un nou sezon ”American Horror Story” va începe pe 15 iulie, iar în ultimele zile au apărut pe contur...