Scrisoarea unui soldat trimisă în 1945 către mama sa, a fost livrată după 76 de ani

CoolNews, NEWS
share

O văduvă din Statele Unite ale Americii a rămas uimită când a primit acasă o scrisoare scrisă de soțul ei în 1945, în timp ce acesta se afla în Germania, luptând în cel de-al Doilea Război Mondial.

O scrisoare scrisă de un soldat care a luptat în Cel de-Al Doilea Război Mondial, a fost în cele din urmă livrată la mai bine de 70 de ani după ce a fost scrisă.

Sergentul armatei americane John Gonsalves i-a scris un mesaj mamei sale pe 6 decembrie 1945, când avea doar 22 de ani și lupta în Germania.

Cu toate acestea, scrisoarea scrisă de mână nu a ajuns la destinație și s-a rătăcit cumva în poștă. Între timp, a apărut la o unitate a Serviciului Poștal al Statelor Unite pentru procesare și distribuție din Pittsburgh, 76 de ani mai târziu.

Din păcate nimeni nu s-a mai putut bucura de scrisoare pentru că Sgt. Gonsalves s-a stins din viață în 2015, iar mama lui murise și ea cu mult înainte ca scrisoarea să fie găsită.

Totuși, poșta a reușit să o găsească pe văduva lui Gonsalves, Angelina, pe care a cunoscut-o la aproximativ cinci ani după ce scrisoarea a fost scrisă inițial.

Dragă, mamă. Am primit o altă scrisoare de la tine astăzi și m-am bucurat să aud că totul este în regulă”, se arată în scrisoare.

În ceea ce mă privește, sunt bine și mă descurc din ce în ce mai bine. În ceea ce privește mâncarea, este destul de proastă de cele mai multe ori…

Iubire și sărutări, fiul tău Johnny. Ne vedem curând, sper.”

Angelina spune că „nu-i venea să creadă” când a deschis plicul: „Imaginați-vă asta! Șaptezeci și șase de ani„, a declarat aceasta săptămâna trecută. „Nu-mi venea să cred… A fost atât de uimitor… Parcă s-a întors la mine, știți? Într-adevăr, a fost uimitor.

Articole similare

[BREAKFAST] Hoțul care a furat un sac cu aproape 280.000 de lei dintr-o mașină a Poștei Române a fos...

Bărbatul, care lucra de nici două săptămâni la compania de stat, a fost găsit în Ploiești și încă av...

Un oficiu poștal din Târgu Mureș a fost inaugurat cu sobor de preoți, covor roșu, pâine și sare (AUD...

Un oficiu poștal din Târgu Mureș, zugrăvit și modernizat timp de trei luni, a fost inaugurat cu mare...

Elevii și-au pierdut răbdarea: ”Școala nu rezolvă integrarea în societate și găsirea unui job”...

Elevii și-au pierdut răbdarea. Consiliul care îi reprezintă a trimis o scrisoare deschisă Ministe...