Scrisoare de la o fostă iubire – ,,Ultima decizie” – florianrus

CoolNews, Muzică
share

florianrus ne-a citit iar gândurile și le-a pus pe hârtie. Iubirile trecute lasă urme și loc de acel poate, poate nu știe că îi dorești tot binele, poate nu știe cât de mult îți pare rău. Florian vine alături de ,,Ultima decizie” să transforme orice ,,poate” în muzică pansament pentru suflet. Dați un play când vă e dor, instrumentalul are acea doză de optimism de care aveți nevoie. 

Piesa a fost compusă de florianrus și DOMINO, care s-a ocupat și de producție.

,,Cred că într-o anumită masură s-a normalizat, din păcate, ca doi oameni care s-au iubit și au împărțit clipa să-și dorească nefericirea unul altuia odată ce relația ia sfârșit. Cred că în orice circumstanță contrariul e mult mai sănătos. Să-i dorești celuilalt să-și găsească fericirea, chiar dacă tu însuți nu ai făcut-o, încă, mi se pare a fi singura vindecare. Despre asta e vorba și în <<Ultima decizie>>. Chiar dacă poate am fost unul pentru altul o decizie proastă, trebuie să avem puterea să ne dorim tot binele, chiar dacă binele nu ne mai include.” ne spune florianrus.

florianrus este unul dintre cei mai apreciați artiști și songwriteri din România. În 2019, a lansat împreună cu Mira piesa care a avut cele mai multe difuzări la radio din acel an, cu 10 săptămâni de locul întâi – ,,Străzile din București”. Artistul a avut și alte colaborări de succes cu numeroase artiste apreciate în spațiul românesc: AMI, Nicole Cherry, Ioana Ignat, JO și EMAA. Piesele artistului sunt primite cu mare interes de fanii acestuia, ,,Pură ficțiune” a fost #1 în topurile radio, la fel ca ,,Partea mea de vină”, ,,Dacă m-ai iubit cândva”, piesa sa în colaborare cu JO și ,,Până îmbătrânim”, colaborarea sa cu Olivia Addams. În 2023, Florian a lansat piesa ,,Dududum” alături de ANTONIA, piesă foarte bine primită de fanii ambilor artiști și ,,Până atunci”.

Articole similare

ANTONIA lansează ”Dududum” cu florianrus, o poveste de dragoste emoționantă

Începutul lui 2023 aduce primul single al anului pentru Antonia și prima ei colaborare cu florianrus...

florianrus lansează „Sentimente cu alcool” - piesa pe care a cântat-o pentru prima dată în toamnă, l...

florianrus lansează astăzi „Sentimente cu alcool”, penultima piesă de pe EP-ul „Flacăra mea geamănă”...