Scenariștii Stranger Things au dezvăluit întreaga intrigă pentru sezonul cinci. Fanii au reacționat imediat

CoolNews, Filme, NEWS
share

Scenariștii Stranger Things i-au atras pe fani aproape dezvăluind întreaga intrigă din sezonul cinci.

Sezonul patru Stranger Things s-a încheiat cu un final grandios care ne-a prezentat gașca din Hawkins luptând împotriva lui Vecna. Și asta așa, fără să dăm foarte multe spoilere.

Creatorii seriei, frații Duffer, au spus, după încheierea celui de-al patrulea sezon, că își vor lua o pauză bine meritată înainte de a-i aduce pe scriitori din nou împreună în august.

Se pare că de când s-au întors, aceștia s-au concentrat să pună la punct detaliile intrigii pentru ultimul sezon din Stranger Things și acum au decis să-și troleze fanii.

Recent au distribuit pe Twitter o imagine neclară a unei table albe pe care sunt scrise toate detaliile ultimului sezon Stranger Things.

Pentru oricine vrea să știe care este intriga celui de-al cincilea și ultimul sezon, toate răspunsurile sunt chiar acolo, atât de aproape și totuși atât de departe.

Trollingul pare să fi funcționat, deoarece i-a lăsat pe fani încercând în zadar să afle mici detalii.

Este modalitatea perfectă de a-și tachina fanii fără să dezvăluie, de altfel, nimic. Toate răspunsurile pe care le căutăm sunt chiar acolo în fața ochilor noștri, dar încă nu le putem vedea.

Unii s-au chinuit încercând să afle indicii și detalii, în timp ce alții au glumit și și-au scris propriile idei peste imaginea neclară.

Există informația cum că anumite personaje mor, ceea ce distribuția anticipează, deoarece vedetele Millie Bobby Brown și Maya Hawke au sugerat ambele că ar trebui să existe câteva morți.

Ele au spus că serialul are „prea multe personaje” și, odată cu sezonul final pe drum, cu siguranță nu-i vom vedea pe toți ieșind în viață.

Articole similare

Distribuția filmului Fantastic Four a fost dezvăluită. Actori din Stranger Things și The Last Of Us ...

Distribuția filmului cu supereroi, Fantastic Four, a fost dezvăluită de Marvel Studios și include ve...

Au început filmările pentru cel de-al 5-lea sezon al serialului Stranger Things

Conform celei mai recente postări de pe conturile de social media ale serialului Stranger Things, ac...

Piesa de teatru Stranger Things: The First Shadow - când va avea premiera

Hawkins ajunge pe scenă. O piesă de teatru Stranger Things intitulată Stranger Things: The First Sha...