Confidenţialitate

Șatra B.E.N.Z. lansează videoclipul piesei “Prima zăpadă” alături de EMAA

CoolNews, Muzică, NEWS
share

Acest final de an pune sub lumina reflectoarelor trupa Șatra B.E.N.Z. care lansează primul videoclip de pe viitorul lor album. “Prima zăpadă” este o colaborare alături de EMAA, una dintre cele mai underground voci feminine din mainstreamul românesc. Tonurile melancolice ale melodiei completează starea generală în care se află atât trupa, cât și industria, în urma regretatului NOSFE.

“Prima zăpadă” a fost scrisă de către NOSFE, Super ED, Keed și EMAA, în timp ce producția muzicală a fost asigurată de C.S.T.. Lu-K Beats s-a ocupat de producția executivă, cât și de mixingul și masteringul piesei.

Puterea Șatrei nu scade nici în fața celor mai grele momente, iar Lu-K, Keed și Super ED pregătesc albumul cu numărul cinci din carieră. NOSFE nu va lipsi de pe noile piese, iar vorbele lui, cu siguranță, vor cântări acum mai mult ca niciodată.

“Aveam piesa gata de ceva timp. Știam de când am încheiat-o că este o piesă puternică care vorbește cu sufletele noastre, doar că <<perspectiva>> este un lucru interesant. Un eveniment regretabil schimbă sensul cuvintelor, iar acum când ascultăm <<Prima zăpadă>> totul se aude diferit, mai puternic, dar și mai dureros.

Îi mulțumim EMEI pentru că ne-a făcut onoarea de a își lăsa o parte din suflet pe frecvențele acestei piese.” – Șatra B.E.N.Z.

Videoclipul piesei a fost regizat de good stuff, alături de Silviu Crăciun în rol de DOP. Imaginile completează atmosfera omagială a piesei, iar la filmări au fost prezenți foarte mulți dintre prietenii trupei și ai lui NOSFE, inclusiv soția lui, Mădălina,  care interpretează o parte din prima strofa.

Șatra B.E.N.Z. este primul proiect mainstream din România ce a definit curentul trap, acum atât de iubit de o întreagă generație. În formula inițială formată din Lu-K Beats, NOSFE, Keed, Super ED și Killa Fonic, Șatra a lansat două albume, O.S.O.D 1 & 2, ce au stârnit unul dintre cele mai mari valuri de hate neînțeles din industria muzicală. Piese precum “#traparmy”, “Șatra se întoarce”, “Dubai”, și multe altele, erau pe repeat în căștile sutelor de mii de fani, dar în același timp, cei cinci dădeau piept cu gândirea conservatoare a românilor. Proiectul a devenit tot mai iubit și acceptat de către industrie, cât și de fani, iar în discografia trupei găsim colaborări cu artiști precum Loredana, Damian Drăghici, Adda, NANE; Shift, What’s UP, la care se adaugă o listă lungă de colaboratori & prieteni SEEK Music. În acest moment, Șatra B.E.N.Z. pregătește albumul cu numărul cinci din carieră în strânsă colaborare cu Def Jam Recordings România.

Articole similare

EMAA vine cu ,,Iarna preferată”, piesa de care aveai nevoie în această perioadă

Zilele agitate dinaintea sfârșitului de an și frigul de afară și-au găsit un leac cald, dăruit din s...

SEEK MUSIC: NOSFE a lucrat în ultimul an la un album aniversar. Acest album va fi lansat, iar toate ...

Artistul NOSFE, pe numele lui Darius Vlad Crețan a decedat pe data de 16 octombrie 2022, în incinta ...

Smiley a cântat alături de Gina Pistol pe scena de la Sala Polivalentă! Peste 5000 de spectatori car...

Peste 5000 de spectatori care au cântat, au dansat și au trăit mai bine de 2 ore alături de Smiley, ...