Confidenţialitate

Sâmbătă ne vedem la Fashion Me, primul târg educațional de modă din România

CoolNews
share

11 dintre cele mai mari universități cu specializări în fashion, design, fotografie, dar și numeroși designeri, stiliști și fotografi vor participa sâmbătă, pe 25 noiembrie, la Fashion Me.

Dedicat elevilor, studenților și tuturor pasionaților de modă, primul târg educațional de modă din România se desfășoară la Palatul Universul din București, de pe strada Actor Brezoianu 23-25, corpul B – Apollo 111, între orele 10:00-18:00. Biletul de intrare este doar 10 lei.

Fashion Me reunește reprezentanți de la Istituto Marangoni din Milano – unde a studiat, de exemplu, Franco Moschino, ESMOD din Paris – printre ai cărei absolvenți se regăasesc Olivier Rousteing, creative director BALMAIN, sau Suzy MENKES, International VOGUE Editor, BHMS din Lucerna, Istituto Europeo di Design din Milano, BAU din Roma, Cats College din Boston, Cambridge School of Visual and Performing Arts din Londra, Falmouth University din Falmouth, Willem de Kooning Academy din Rotterdam, Universitatea Națională de Arte din București și Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca.

“Am ajuns la concluzia că este necesar un astfel de târg, nișat pe fashion, pentru că, la întâlnirile noastre și în timpul consilierilor, am întâlnit atât liceeni pasionați de modă, de fotografie, luxury, design, cât și oameni care lucrează în business fashion, care vor să se specializeze în domeniul lor și nu știu de unde să își ia informațiile cu privire la studiile pe care le pot urma, nu știu în ce constă portofoliul lor și, cel mai important, ce domeniu din industria fashion li se potrivește,” a declarat Mihaela Haiduc, Director of Education and Learning, Premium Edu, organizatorul târgului.

Organizatorii oferă și o bursă de studiu în valoare de 1.000 de euro tuturor celor care se vor înscrie la cursurile Istituto Marangoni sau BHMS și vor trimite scrisorile de intenție pe adresa office@premiumedu.ro până la data de 14 decembrie 2017.

Accesul se face pe baza de bilet: 10 lei/persoana.

Articole similare

București: Incendiu la metrou între stațiile Piața Romană și Universitate

O garnitură de metrou a luat foc, marți dimineață, între Piața Romană și Piața Universității. La ace...

Mai multe străzi din București blocate și linii de autobuz suspendate în zilele de weekend până în o...

Șapte linii de autobuz modificate în zilele de weekend din perioada 30 aprilie – 16 octombrie, pentr...

Femeie din București, mușcată de mai mulți câini maidanezi. Are numeroase răni la mâini și picioare...

O femeie a ajuns, miercuri, la spital, după ce a fost mușcată de mai mulți câini. Potrivit Poliției ...