Sâmbătă ne vedem la Fashion Me, primul târg educațional de modă din România

CoolNews
share

11 dintre cele mai mari universități cu specializări în fashion, design, fotografie, dar și numeroși designeri, stiliști și fotografi vor participa sâmbătă, pe 25 noiembrie, la Fashion Me.

Dedicat elevilor, studenților și tuturor pasionaților de modă, primul târg educațional de modă din România se desfășoară la Palatul Universul din București, de pe strada Actor Brezoianu 23-25, corpul B – Apollo 111, între orele 10:00-18:00. Biletul de intrare este doar 10 lei.

Fashion Me reunește reprezentanți de la Istituto Marangoni din Milano – unde a studiat, de exemplu, Franco Moschino, ESMOD din Paris – printre ai cărei absolvenți se regăasesc Olivier Rousteing, creative director BALMAIN, sau Suzy MENKES, International VOGUE Editor, BHMS din Lucerna, Istituto Europeo di Design din Milano, BAU din Roma, Cats College din Boston, Cambridge School of Visual and Performing Arts din Londra, Falmouth University din Falmouth, Willem de Kooning Academy din Rotterdam, Universitatea Națională de Arte din București și Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca.

“Am ajuns la concluzia că este necesar un astfel de târg, nișat pe fashion, pentru că, la întâlnirile noastre și în timpul consilierilor, am întâlnit atât liceeni pasionați de modă, de fotografie, luxury, design, cât și oameni care lucrează în business fashion, care vor să se specializeze în domeniul lor și nu știu de unde să își ia informațiile cu privire la studiile pe care le pot urma, nu știu în ce constă portofoliul lor și, cel mai important, ce domeniu din industria fashion li se potrivește,” a declarat Mihaela Haiduc, Director of Education and Learning, Premium Edu, organizatorul târgului.

Organizatorii oferă și o bursă de studiu în valoare de 1.000 de euro tuturor celor care se vor înscrie la cursurile Istituto Marangoni sau BHMS și vor trimite scrisorile de intenție pe adresa office@premiumedu.ro până la data de 14 decembrie 2017.

Accesul se face pe baza de bilet: 10 lei/persoana.

Articole similare

Adi Hădean a deschis primul restaurant MEATic din București - VIDEO

3 minute după orele 11.00 și e forfotă mare în ograda lui Adi Hădean. Luni, primul prânz la MEATic R...

Cum s-a descurcat Bucureștiul după codul portocaliu de polei

Bucureștenii au înroșit la propriu telefonul în weekend. 14.000 de apeluri de urgență s-au dat în nu...

Pasionat de muzică? Mastering the Music Business Conference & Showcase Festival e locul pentru tine!...

Mastering the Music Business Conference & Showcase Festival este primul eveniment profesional organi...
X