Sâmbăta cu Cabral, la Tic Talk cu Oana Tache

share

Acum nu mai e un challenge să te trezești în weekend dimineața. Pentru că ai cu cine! Și de ce! Virgin Radio Romania îți servește în fiecare sâmbătă și duminică un matinal buuuun și nebun! Tic Talk! Cu Oana Tache! De la 9 la 12!

Nu lăsa pe nimeni să te mintă că e luni. Nu trebuie să fie luni. E tot weekend, așa că vorbim despre Tic Talk cu Oana Tache și invitatul special: Cabral Ibacka!

Deja știi că urmează să fie o ediție pe cinste când auzi că piesa care deschide discuția este Faithless – Insomnia! Putem să spunem că a devenit deja un imn al emisiunii, iar Cabral s-a bucurat foarte mult să o asculte.

Am discutat despre The HollyGood Gang, un supergrup din care face parte și Cabral și care rupe deja pe la marile festivaluri din țară. Oricum, toți cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare sau îi citesc blogul știu deja că este foarte pasionat de muzică și se pare că rolul de MC îl prinde foarte bine!

Cabral a recunoscut că are foarte multe amintiri împreună cu Oana de la tot felul de evenimente sau de la proiectele de televiziune din care au făcut parte amândoi, dar o anumită amintire îi dă bătăi de cap și acum.

În cadrul unui eveniment pe care trebuia să îl prezinte, avea pregătită o intrare scenică foarte specială: Trebuia să cobor cu tiroliana, dar eu nu mi-am dat seama că e o tiroliană de oameni, nu de urși ca mine și m-am blocat pe la jumătate, m-am întors cu capul în jos și arătam ca o pinata..”, ne-a povestit Cabral.

LIVE-UL DE PE FACEBOOK POATE FI URMĂRIT CHIAR AICI

Articole similare

Maratonul lui Niculae: Selly se pregătește să sărbătorească 5 ani de relație și urmează să lanseze u...

Cel mai lung maraton de la Virgin Radio Romania este ON AIR chiar acum! Maratonul lui Niculae - ediț...

Giulia vine la Breakfast! Din 4 septembrie ai un nou sezon cu 2x chef de joacă

Cu bucurie vă anunțăm că Virgin Radio Breakfast se întoarce pe frecvențele voastre pe data de 4 sept...

A început Tic Talk Summer Party cu Oana Tache la Virgin Radio Romania

Vara lui 2023 nu se termină! Dimpotrivă, abia începe cu Oana Tache la cârma matinalului de vară de l...