Confidenţialitate

Sâmbătă, 3 octombrie, se dă startul celei de-a XII-a ediții a competiției H3RO

CoolNews
share

Sâmbătă, 3 octombrie, se dă startul celei de-a XII ediții a competiției H3RO. Dupa 12 ani, H3RO a devenit cel mai mare triatlon din Europa de Est și a fost gazda a trei cupe Europene, ajungând astfel pe harta Mondială a Triatlonului. Evenimentul este organizat de ACS SMARTATLETIC, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța și se va desfășura în stațiunea Mamaia.

De la ora 09:00, va avea loc proba SuperSprint. Câștigătorii probei open, cât și câștigătorii categoriei de vârstă vor fi campioni naționali.
Proba Sprint care reprezintă și Campionatul Național de triatlon Sprint sub licența FRTRI va începe la ora 09:10 iar de la ora 09:45 se va desfășura proba Olimpică(Standard).
Cursele pe distanță Half (medie) sunt programate la ora 10:45, cut off time înot și bicicletă ora 16:00.
Startul probei de înot se va da pe plaja din fața hotelului Rex iar proba de alergare, în zona de promenadă delimitată de hotelul Rex și hotelul Iaki.
Pentru siguranța participanților la acest eveniment, se vor lua următoarele măsuri:
– începând cu data de 01 octombrie, ora 14:00, până în data de 04 octombrie, ora 14:00, se va restricționa accesul în parcarea din zona hotelului Rex;
– în data de 3 octombrie, între orele 06:00 – 17:00, se va bloca total bulevardul Mamaia pe cele 3 benzi de circulație dinspre lacul Siutghiol, între hotel Voila Holiday și restaurant On Plonge Junior. Traficul înspre Constanța se va face pe banda de la axul drumului de pe sensul opus. Delimitările vor fi asigurate cu garduri de protecție.
H3RO se va desfășura cu respectarea strictă a tuturor normelor de protecție împotriva contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.
Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.h3ro.org.