Saga Festival din București își mută ediția din 2021 în toamnă

CoolNews
share

SAGA, festivalul de muzică ce trebuia să aibă prima ediție în București anul trecut, a anunțat că își mută datele anunțate inițial.

Organizatorii sperau ca festivalul să poată fi organizat la începutul verii, dar, din cauza situației cauzată de pandemia de COVID-19, aceștia au decis să amâne organizarea festivalului pentru 10-11-12 septembrie.

„Dragi SAGA Lovers,

Suntem mai mult decât entuziasmați și dornici să vă cunoaștem pe toți. În calitate de organizatori de festivaluri, recunoscuți la nivel internațional, am petrecut mai mult de un an planificând cel mai spectaculos festival din București. Știm cu toții că nu a fost ușor, dar lucrăm neîncetat pentru a vă arăta planurile noastre surprinzătoare.
Cu toate acestea, siguranța voastra este prioritatea noastră principală. Deocamdată, situația COVID-19 nu s-a schimbat, așa că, având în vedere incertitudinea actuală, datele prevăzute inițial pentru luna iunie vin prea curând, ceea ce înseamnă că festivalul nu poate avea loc în perioada 4-5-6 iunie.
Suntem încă foarte optimiști că putem organiza festivalul anul acesta, așa că amânăm SAGA 2021 pentru 10-11-12 septembrie. În cazul în care nu puteți participa la festival, veți putea, desigur, să solicitați o rambursare. Cumpărătorii de bilete vor primi mai multe informații via email.
Vă apreciem dragostea și înțelegerea în timpul acestei situații imprevizibile, împreună mergem înainte! Vă vom ține la curent cu vești noi despre lineup și festival în următoarele săptămâni.
Love,
Echipa SAGA Festival”, se arată în comunicatul festivalului
Articole similare

ANM: Cod galben de ploi în 17 județe. Vreme instabilă în București

Ploile vor cuprinde, treptat, întreaga țară, anunță ANM. Vor fi averse, însoțite de descărcări elect...

Budapesta va găzdui finala Ligii Campionilor în 2026. Bucureştiul a ratat șansa

Comitetul Executiv al UEFA s-a reunit miercuri la Dublin, înaintea finalei Ligii Europa, şi a stabil...

Andreea Bălan urcă pe scena Sălii Palatului pentru un show emoționant: „Povestea sufletului meu"...

Andreea Bălan pregătește un show inedit iar pe 16 octombrie urcă pe scena Sălii Palatului pentru un ...