Confidenţialitate

SAGA FESTIVAL, cel mai mare festival din București, se mută în septembrie. Care sunt noile date

Muzică
share

SAGA FESTIVAL, cel mai mare festival din București, trebuia să aibă loc între 5-7 iunie are noi date de desfășurare.

Din cauza restricțiilor privind adunările mari de oameni, care se pare că nu vor fi ridicate după 15 mai, organizatorii au fost nevoiți să mute festivalul la începutul toamnei.

Datele noi de desfășurare sunt 11-13 septembrie, locul de desfășurare fiind neschimbat: Parcul Izvor.

Virgin Radio Romania este partenerul oficial SAGA FESTIVAL!

„Dragi Adventurers,

După săptămâni de discuții, răspunsuri și direcții din partea autorităților de stat și locale și cu o atenție deplină asupra siguranței comunității noastre, am luat decizia de a privi înainte și de a ne reuni în septembrie 2020 în parcul Izvor.

Amânarea către luna septembrie a acestui an este cea mai bună opțiune pentru SAGA Festival. Va fi o atmosferă electrizantă în inima Bucureștiului și pregătirea pentru acea energie ne face să lucrăm neobosit până la ziua deschiderii pentru a vă oferi o experiență de neuitat.

Suntem foarte încântați că am reușit să stabilim o noua data pentru Festivalul SAGA din Parcul Izvor în 11, 12 și 13 septembrie 2020. Toate biletele pentru datele din iunie vor rămâne valabile pentru septembrie. Lineup-ul actualizat va fi anunțat în curând. Acesta poate fi ușor diferit datorită programului artiștilor, dar vă asigurăm că se va ridica la standardele ALDA și Insomniac. Un nou artist surpriză va fi anunțat în curând.

Cumpărătorii de bilete care, din păcate, nu pot participa în septembrie, vor fi anunțați prin e-mail ulterior, cu privire la pașii următori. Pentru întrebari legate de bilete, vă rugăm să contactați Bilete.ro la adresa de e-mail: office@bilete.ro.

Vă mulțumim pentru răbdare și sprijin continuu. Știind că ne vom aduna din nou în curând și vom construi amintiri împreună ne face fericiți în circumstanțele actuale. Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem pe toți în parcul Izvor din București în luna septembrie.

 Cele bune,

Allan Hardenberg – CEO, SAGA

Articole similare

Cel mai mare festival de arte din lume se ține anul ăsta, în august

Festivalul din Edinburgh se va ține anul acesta, iar ca să respecte regulile sanitare, concertele vo...

Ministerul culturii se gândește să organizeze concerte la care spectatorii să fie testați anti-Covid...

Un grup de lucru din care fac parte și reprezentanți ai Ministerului Sănătații se reunește chiar în ...

Saga Festival din București își mută ediția din 2021 în toamnă

SAGA, festivalul de muzică ce trebuia să aibă prima ediție în București anul trecut, a anunțat că îș...