Ryan Gosling va interpreta melodia „I’m Just Ken” la cea de-a 96-a ediție a galei Oscar

Celebrități, CoolNews, Filme
share

Ryan Gosling, celebrul actor care a captat atenția internetului cu meme-urile virale de la Oscar, va interpreta melodia „I’m Just Ken” la cea de-a 96-a ediție a prestigioasei gale.

Momentul său memorabil de la premiile Critics Choice Awards, când piesa „I’m Just Ken” din coloana sonoră a filmului Barbie a primit premiul pentru cel mai bun cântec, a devenit viral în foarte scurt timp. Gosling a rămas șocat, iar reacția sa amuzantă a provocat râsete și mai multe speculații din partea fanilor, care au anticipat că acesta va trebui să cânte la gala Oscarurilor.

Chiar dacă initial a fost reticent, Gosling a acceptat rolul lui Ken, care i-a adus numeroase nominalizări și premii la galele cinematografice majore. Acum, la vârsta de 43 de ani, se pregătește cu entuziasm pentru interpretarea piesei „I’m Just Ken” la prestigioasa gală a premiilor Oscar.

Potrivit Variety, actorul va cânta melodia de pe coloana sonoră a filmului „Barbie” alături de Mark Ronson. „I’m Just Ken” a fost un hit pentru fanii din întreaga lume, cu peste 100 de milioane de play-uri pe platforma Spotify. În plus, Gosling este nominalizat și la categoria „cel mai bun actor într-un rol secundar”.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Oppenheimer, marele film de la Oscar! Șapte premii la cea de-a 96-a ceremonie a Premiilor Academiei

Oppenheimer, filmul renumitului cineast Christopher Nolan, a câștigat șapte premii Oscar la cea de-a...

OSCAR 2024: Călătorii de lux și cuburi Rubik, printre darurile oferite artiștilor nominalizați la Pr...

Gala premiilor Oscar. Vouchere pentru călătorii de lux şi cuburi Rubik – printre darurile oferite du...

Oscar 2024: Secretele fascinante ale celebrei statuete

Statueta Oscar este un simbol iconic al industriei cinematografice, recunoscut în întreaga lume pent...