Confidenţialitate

Roton luptă împotriva cancerului la cursa de la Alpe d’Huzes

Celebrități, CoolNews
share

Armada Music a recrutat echipa Roton în cursa de la Alpe d’HuZes de anul acesta pentru lupta împotriva cancerului.

Din 2006 și până astăzi, Alpe d’HuZes a devenit cel mai mare eveniment olandez de strângere a fondurilor pentru lupta împotriva cancerului, desfășurându-se în fiecare an în aceeași locație din Alpii Franței.

Traseul constă într-o urcare constantă pe o distanță de  14 km, cu o pantă de 8%, în drumul spre linia de sosire de la resortul Huez. Traseul este prezent anual și în Tour de France, fiind considerat una dintre cele mai spectaculoase etape ale competiției.

Echipa este alcatuită din membri din toate colțurile lumii.

#WeArmada a luat naștere în 2017, după ce angajații Armada Music au experimentat efectele devastatoare ale acestei boli la un nivel personal, după ce fiul lui Maykel Piron, Mick a fost diagnosticat cu leucemie la doar cinci ani.

În pregătirea pentru acest eveniment, fiecare participant va apela la cercul de prieteni și parteneri pentru a obține donații ce vor merge în totalitate către finanțarea luptei împotriva cancerului.

”Trebuie să strângem cât mai multe fonduri posibil ca să facem cât mai cunoscută cauza pe care o sprijinim. Nu e suficient să ai o cauză importantă în ziua de astăzi. Trebuie sa vii mereu cu lucruri noi pe care să le pui în practică pentru a atrage atenția lumii și, implicit, donații”, spuneCătălin Muraru.

Cei ce vor să se alăture cauzei susținute de echipa #WeArmada o pot face accesând paginile pentru unul din cei doi participanți

Articole similare

A murit Chadwick Boseman - Black Panther

A murit actorul american Chadwick Boseman, cunoscut pentru rolul principal din „Black Panther”. ...

Roton (re)aduce în 2020, alături de 27 de vedete, piesa lui Aurelian Andreescu - ”Oameni” - VIDEO...

Noua versiune a cântecului lui Aurelian Andreescu - ”Oameni” а a fost realizată la inițiativa Roton ...

Cât de periculoase sunt căștile wireless in-ear

250 de cercetători de la Organizația Națiunilor Unite și de la Organizația Mondială a Sănătății au s...