Roton luptă împotriva cancerului la cursa de la Alpe d’Huzes

Celebrități, CoolNews
share

Armada Music a recrutat echipa Roton în cursa de la Alpe d’HuZes de anul acesta pentru lupta împotriva cancerului.

Din 2006 și până astăzi, Alpe d’HuZes a devenit cel mai mare eveniment olandez de strângere a fondurilor pentru lupta împotriva cancerului, desfășurându-se în fiecare an în aceeași locație din Alpii Franței.

Traseul constă într-o urcare constantă pe o distanță de  14 km, cu o pantă de 8%, în drumul spre linia de sosire de la resortul Huez. Traseul este prezent anual și în Tour de France, fiind considerat una dintre cele mai spectaculoase etape ale competiției.

Echipa este alcatuită din membri din toate colțurile lumii.

#WeArmada a luat naștere în 2017, după ce angajații Armada Music au experimentat efectele devastatoare ale acestei boli la un nivel personal, după ce fiul lui Maykel Piron, Mick a fost diagnosticat cu leucemie la doar cinci ani.

În pregătirea pentru acest eveniment, fiecare participant va apela la cercul de prieteni și parteneri pentru a obține donații ce vor merge în totalitate către finanțarea luptei împotriva cancerului.

”Trebuie să strângem cât mai multe fonduri posibil ca să facem cât mai cunoscută cauza pe care o sprijinim. Nu e suficient să ai o cauză importantă în ziua de astăzi. Trebuie sa vii mereu cu lucruri noi pe care să le pui în practică pentru a atrage atenția lumii și, implicit, donații”, spuneCătălin Muraru.

Cei ce vor să se alăture cauzei susținute de echipa #WeArmada o pot face accesând paginile pentru unul din cei doi participanți

Articole similare

Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani

Artista Rona Hartner s-a stins din viață joi, 23 noiembrie, la vârsta de 50 de ani, după o luptă înd...

Armin van Buuren primește Discul de Aur pentru piesa ”Need You Now”

La București, chiar în ziua în care Armin van Buuren a anunțat că va susține un show în septembrie, ...

NOSFE X Sak Noel X Alexandra, interviu exclusiv: ,,Ne enervează versul .... " - AUDIO

Colaborarea momentului s-a auzit, în premieră, la Fere X Liza, show-ul de seară de la Virgin Radio R...