Confidenţialitate

Românii care fac bani pe OnlyFans, verificați de Fisc. Câți influenceri au fost prinși cu venituri nedeclarate

CoolNews, NEWS
share

ANAF a început verificarea influencerilor și a altor români care fac bani pe internet și nu declară veniturile. Inclusiv utilizatorii OnlyFans, celebru pentru entertainment-ul contra cost dedicat exclusiv adulților, sunt verificați de Fisc, scrie stirileprotv.ro

Fiscul a emis deja primele decizii de impunere pe numele mai multor români care nu au declarat la stat veniturile obținute prin vânzarea serviciilor sexuale pe site-ul OnlyFans, au declarat pentru Știrile PRO TV surse din ANAF.

ANAF a declanșat în vară controale amănunțite asupra a peste jumătate de milion de români, bănuiți că au strâns averi impresionante fără să declare niciun ban la stat. Este vorba inclusiv despre cei care fac bani online, pe Facebook sau Instagram, așa-zișii influenceri.

Potrivit surselor amintite, 128 de astfel de influenceri sunt controlați acum, iar pentru 58 dintre ei s-au emis deja decizii de impunere pentru suma totală de 6,5 milioane de lei, bani nedeclarați.

Au apărut profesii noi, acești influenceri care obțin și ei venituri de pe Facebook, Instagram, să vedem dacă au declarat veniturile obținute din acest gen de activitate”, declara în august Lucian Heiuș, președintele ANAF.

Fiscul anunța atunci că un cetățean din Iași trebuie să răspundă în fața ANAF pentru că nu a declarat 12 milioane de lei, iar alte două persoane, din București și din Buzău, au de explicat venituri de peste 3 milioane de lei, fiecare.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Care sunt cele mai urmărite conturi pe TikTok în 2021

Știi care sunt cele mai urmărite conturi pe TikTok în 2021? Rezultatul acestui clasament te va surpr...

Ucraina: Fiscul a scos la licitație lenjeria intimă confiscată de la datornici (AUDIO)

Pe un site web al Ministerului ucrainean al Justiției pentru licitații online, numit Setam, au fost ...

VIRAL: Chiloți scoși la licitație pe un site al ministerului ucrainean

Pare greu de crezut, dar e chiar cât se poate de pe bune. Fiscul din Ucraina a scos la licitație,...