Confidenţialitate

Romanian Trance Family te invită la un super party marca Trancecode

CoolNews
share

Pe data de 9 noiembrie Virgin Radio Romania și Romanian Trance Family vă invită la un nou eveniment sub egida Trancecode. De această dată comunitatea iubitorilor de muzică trance își dă întâlnire în Club D’Arc din Timișoara pentru o noapte de pomină. Invitatul special al serii este nimeni altul decât FACTOR B. Australian de origine, Brendan este unul din cei mai în vogă producători ai momentului de pe scena trance internațională, creațiile sale fiind susținute de cei mai reprezentativi artiști din industrie, indiferent că vorbim de Armin van Buuren, Paul van Dyk, Aly & Fila, Giuseppe Ottaviani, Solarstone și mulți alții. Cu un program foarte încărcat de evenimente, festivaluri și producție muzicală acesta s-a mutat în Olanda pentru a fi aproape de centrul muzicii trance.

Artiștii care vor completa seara sunt timișoreanul Axee care susține mișcarea trance din România prin activitatea pe care o face, dar și alți doi tineri cunoscuți pentru comunitatea națională: Skydreamer și producătorul de muzică trance Exolight au pregătit două seturi speciale cu piese clasice pentru public, astfel că ne vom bucura împreună de un Anjunabeats Classic Set din partea lui Exolight și de un Tiesto Producer Set din partea lui Skydreamer.

De after party sunt responsabili Oscar R și Valid din echipa We Love Progressive care vor asigura o dimineață pe cinste pe ritmuri deep și progressive.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro.

Articole similare

Romanian Trance Family te invită la un eveniment senzațional

Pe 30 martie Romanian Trance Family vă invită la un eveniment special pentru comunitatea iubitorilor...