Confidenţialitate

Robin Schulz a filmat un videoclip în România alături de Kiddo la piesa ”All We Got” – VIDEO

CoolNews, Muzică
share

Robin Schulz a revenit cu un nou single, “All We Got”, în colaborare cu Kiddo, într-un ton optimist, în care ne îndeamnă să facem fiecare moment să conteze, să nu ne lăsăm pradă greutăților și să încercăm să transformăm încercările la care ne-a supus acest an în oportunități și într-un nou început.

Noul single s-a ridicat la înălțimea așteptărilor fanilor și a strâns deja, într-un timp scurt, peste 41 de milioane de ascultări pe platformele de streaming, fiind și pe locul 2 în topul celor mai căutate piese prin aplicația Shazam la nivel global.

Videoclipul piesei a fost filmat în București și spune povestea relației complexe de rivalitate și prietenie dintre două gimnaste interpretate chiar de Olivia Cîmpian (medaliată cu bronz la Campionatul European de Tineret în 2016 și câștigătoare a patru campionate naționale) și Andrada Crăciun (fosta membră a echipei naționale de gimnastică).

Robin Schulz a declarat “Când am auzit prima dată varianta demo a piesei, m-am îndrăgostit de timbrul unic al lui Kiddo și de mesajul pe care îl transmite. După ce am lucrat și am perfecționat-o o perioadă destul de îndelungată, sunt foarte încântat de rezultatul final”.

Articole similare

Școala se poate deschide din 8 februarie în aproape toată țara, dacă situația e ca acum, spune premi...

Școala se poate deschide din 8 februarie în aproape toată țara, daca situația epidemiologică rămâne ...

TIK TOK depășește INSTAGRAM în România!

TikTok a depășit Instagram în România la numărul de utilizatori. Asta spun datele prezentate de b...

Câți români s-au programat până acum pentru vaccinare

Peste 300.000 de mii de români s-au vaccinat până luni, 18 ianuarie, la orele 15:30. Platforma de pr...