Confidenţialitate

Robin Schulz a filmat un videoclip în România alături de Kiddo la piesa ”All We Got” – VIDEO

CoolNews, Muzică
share

Robin Schulz a revenit cu un nou single, “All We Got”, în colaborare cu Kiddo, într-un ton optimist, în care ne îndeamnă să facem fiecare moment să conteze, să nu ne lăsăm pradă greutăților și să încercăm să transformăm încercările la care ne-a supus acest an în oportunități și într-un nou început.

Noul single s-a ridicat la înălțimea așteptărilor fanilor și a strâns deja, într-un timp scurt, peste 41 de milioane de ascultări pe platformele de streaming, fiind și pe locul 2 în topul celor mai căutate piese prin aplicația Shazam la nivel global.

Videoclipul piesei a fost filmat în București și spune povestea relației complexe de rivalitate și prietenie dintre două gimnaste interpretate chiar de Olivia Cîmpian (medaliată cu bronz la Campionatul European de Tineret în 2016 și câștigătoare a patru campionate naționale) și Andrada Crăciun (fosta membră a echipei naționale de gimnastică).

Robin Schulz a declarat “Când am auzit prima dată varianta demo a piesei, m-am îndrăgostit de timbrul unic al lui Kiddo și de mesajul pe care îl transmite. După ce am lucrat și am perfecționat-o o perioadă destul de îndelungată, sunt foarte încântat de rezultatul final”.

Articole similare

Ava Max a lansat videoclipul "EveryTime I Cry" (VIDEO)

Ava Max a lansat videoclipul "EveryTime I Cry" , la aproximativ o lună după ce promovase un lyric vi...

Liviu Teodorescu a lansat ”Pe curând” (VIDEO)

Liviu Teodorescu a lansat ”Pe curând”, iar piesa a intrat rapid în trending pe YouTube, fiind între ...

Imagini în premieră din videoclipul Roxen - ”Inimă nu fi de piatră” (AUDIO & FOTO)

În exclusivitate la Virgin Radio Romania, Liza și Fere îți aduc în această seară noua piesă Roxen - ...