Confidenţialitate

Robin Schulz a filmat un videoclip în România alături de Kiddo la piesa ”All We Got” – VIDEO

CoolNews, Muzică
share

Robin Schulz a revenit cu un nou single, “All We Got”, în colaborare cu Kiddo, într-un ton optimist, în care ne îndeamnă să facem fiecare moment să conteze, să nu ne lăsăm pradă greutăților și să încercăm să transformăm încercările la care ne-a supus acest an în oportunități și într-un nou început.

Noul single s-a ridicat la înălțimea așteptărilor fanilor și a strâns deja, într-un timp scurt, peste 41 de milioane de ascultări pe platformele de streaming, fiind și pe locul 2 în topul celor mai căutate piese prin aplicația Shazam la nivel global.

Videoclipul piesei a fost filmat în București și spune povestea relației complexe de rivalitate și prietenie dintre două gimnaste interpretate chiar de Olivia Cîmpian (medaliată cu bronz la Campionatul European de Tineret în 2016 și câștigătoare a patru campionate naționale) și Andrada Crăciun (fosta membră a echipei naționale de gimnastică).

Robin Schulz a declarat “Când am auzit prima dată varianta demo a piesei, m-am îndrăgostit de timbrul unic al lui Kiddo și de mesajul pe care îl transmite. După ce am lucrat și am perfecționat-o o perioadă destul de îndelungată, sunt foarte încântat de rezultatul final”.

Articole similare

Vanotek lansează single-ul ”Someone”, cu un clip filmat în New York (VIDEO)

Vanotek revine cu o piesă în același vibe și sound cu care și-a obișnuit publicul, de data aceasta î...

România a mai cucerit o medalie de aur la Campionatele Europene de Haltere de la Moscova

România a mai cucerit o medalie de aur la Campionatele Europene de Haltere de la Moscova. Raluca ...

RIUF: Azi poți discuta cu specialiștii Universităților din România și străinătate, să-ți alegi facul...

Este ziua în care îți alegi facultatea. Azi se desfășoară RIUF, târgul educațional la care vei gă...