Confidenţialitate

Robert Glinţă: David Popovici este un fenomen pentru întregul înot la nivel mondial

Celebrități, CoolNews
share

Chiar dacă nu au cucerit medalii la JO în această dimineață, Robert Glinţă și David Popovici rămân exemple de performanță și ambiție, dar și pentru modul în care răspund întrebărilor la interviuri.

”Este uimitor ce a reuşit David la vârsta de 16 ani, este o performanţă pe care e greu s-o concepem la adevărata ei valoare. David nu este un fenomen doar pentru nataţie românească, este un fenomen pentru întregul înot la nivel mondial.

Sper din tot sufletul că va avea cale liber în performanţă, este setat din plin pentru succes, are un caracter şi o personalitate demne de toată admiraţia. Eu îl admir şi îl respect şi sper să aibă toată susţinerea, de care are nevoie, pentru a reuşi să-şi atingă potenţialul lui adevărat, care este fabulos, uriaş…”, a declarat Robert Glinţă după finala de la 100 m spate, în care a ocupat locul al optulea.

La doar 16 ani, David Popovici a ocupat locul al patrulea în finala olimpică de la 200 m liber, la doar două sutimi de podium. După probă, el a mărturisit că acesta i-a fost nivelul actual și s-a declarat mulțumit de rezultat.

”Din punct de vedere tehnic şi tactic, am executat o cursă foarte bună şi nu cred că la nivelul actual exista ceva ce aş fi putut să fac pentru obţine un rezultat mai bun. Ăsta mi-a fost nivelul la această competiţie și mă bucur că am putut să execut la capacităţile mele maxime şi în condiţiile acestea”, a declarat David Popovici .

FOTO: INQUAM/George Călin

Articole similare

LeBron James a devenit cel mai bun marcator din toate timpurile în NBA

Moment istoric în baschetul american: jucătorul LeBron James a devenit cel mai bun marcator din toat...

Robert Glință, înotătorul român în vârstă de 25 de ani, și-a anunțat retragerea din sportul de perfo...

Înnotătorul român, Robert Glință, și-a anunțat retragerea la doar 25 de ani: „A venit momentul să fa...

Serena Williams a fost botezată într-o biserică a cultului Martorilor lui Iehova

Serena Williams a fost botezată ca martoră a lui Iehova la doar patru luni după ce s-a retras din te...