Confidenţialitate

Rita Ora este ”Proud” – VIDEOCLIP

Muzică
share

Ultima piesă a artistei britanice e foarte tare și a fost influențată de o campanie denumită „The Open Mic Project”. „Proud” este ”imnul oamenilor ce își îndreaptă vocea către schimbarea lucrurilor în lume”.

După colaborarea cu Liam Payne pentru „Fifty Shades Freed” și un album lansat cu succes în toată lumea, Rita Ora are cu ce se mândri încă de la începutul anului 2018.

Rita Ora este imaginea brand-ului de vodkă Absolut iar împreună au dezvoltat proiectul „The Open Mic” ce îi încurajează pe fanii artistei să ia atitudine în probleme ale societății.

„Cu siguranță am fost inspirată de absolut fiecare poveste și am încercat să le combin. Călătoria și curajul de a ajunge până la final”, a precizat artista.

Artista susține că în acest moment cariera ei se simte precum un rollercoaster. Prin debutul ei global, artista speră să îi influențeze pozitiv pe fani în a face ceea ce își doresc și a reuși orice își propun.

„Mi-ar plăcea să cred că inspir oamenii să vadă că sunt un exemplu al frazei:  pur și simplu nu poți pune la pământ o persoană care își dorește ceva.”

 

Articole similare

Avicii Tribute Concert: In Loving Memory of Tim Bergling. Vezi concertul tribut pentru Avicii - VIDE...

David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Kygo, Rita Ora și mulți alți artiști au susținut un concert...

Cântec pentru Pământ lansat de Lil Dicky, Ariana Grande, Leonardo DiCaprio, Adam Levine, Kevin Hart,...

Justin Bieber, Ariana Grande, Leonardo DiCaprio, Adam Levine, Kevin Hart, Shawn Mendes, Sia, Miley, ...

Solistul trupei Years & Years o susține pe Rita Ora în scandalul "Girls"

"Nu putem să controlăm modurile în care oamenii își exprimă sexualitatea", a transmis Olly Alexander...