Confidenţialitate

Rita Ora este ”Proud” – VIDEOCLIP

Muzică
share

Ultima piesă a artistei britanice e foarte tare și a fost influențată de o campanie denumită „The Open Mic Project”. „Proud” este ”imnul oamenilor ce își îndreaptă vocea către schimbarea lucrurilor în lume”.

După colaborarea cu Liam Payne pentru „Fifty Shades Freed” și un album lansat cu succes în toată lumea, Rita Ora are cu ce se mândri încă de la începutul anului 2018.

Rita Ora este imaginea brand-ului de vodkă Absolut iar împreună au dezvoltat proiectul „The Open Mic” ce îi încurajează pe fanii artistei să ia atitudine în probleme ale societății.

„Cu siguranță am fost inspirată de absolut fiecare poveste și am încercat să le combin. Călătoria și curajul de a ajunge până la final”, a precizat artista.

Artista susține că în acest moment cariera ei se simte precum un rollercoaster. Prin debutul ei global, artista speră să îi influențeze pozitiv pe fani în a face ceea ce își doresc și a reuși orice își propun.

„Mi-ar plăcea să cred că inspir oamenii să vadă că sunt un exemplu al frazei:  pur și simplu nu poți pune la pământ o persoană care își dorește ceva.”

 

Articole similare

VIDEO: Rita Ora și Imanbek lansează ”BANG”, un EP din piese compuse și produse pe Zoom. Cum sună...

Rita Ora și Imanbek, DJ-ul și producer-ul din spatele „Roses”, hit ce a stat peste 20 de săptămâni î...

Cum arată camera de 400 de $/pe noapte în care este carantinată Rita Ora în Australia

Știți deja de la Australian Open faptul că oricine intră în țară trebuie să stea în carantină 14 zil...

Rita Ora nevoită să își ceară scuze pentru că a încălcat restricțiile din UK: a dat petrecere de ziu...

Cântăreața Rita Ora, care a împlinit de curând 30 de ani, a fost obligată să își ceară scuze public....