Rita Ora este ”Proud” – VIDEOCLIP

Muzică
share

Ultima piesă a artistei britanice e foarte tare și a fost influențată de o campanie denumită „The Open Mic Project”. „Proud” este ”imnul oamenilor ce își îndreaptă vocea către schimbarea lucrurilor în lume”.

După colaborarea cu Liam Payne pentru „Fifty Shades Freed” și un album lansat cu succes în toată lumea, Rita Ora are cu ce se mândri încă de la începutul anului 2018.

Rita Ora este imaginea brand-ului de vodkă Absolut iar împreună au dezvoltat proiectul „The Open Mic” ce îi încurajează pe fanii artistei să ia atitudine în probleme ale societății.

„Cu siguranță am fost inspirată de absolut fiecare poveste și am încercat să le combin. Călătoria și curajul de a ajunge până la final”, a precizat artista.

Artista susține că în acest moment cariera ei se simte precum un rollercoaster. Prin debutul ei global, artista speră să îi influențeze pozitiv pe fani în a face ceea ce își doresc și a reuși orice își propun.

„Mi-ar plăcea să cred că inspir oamenii să vadă că sunt un exemplu al frazei:  pur și simplu nu poți pune la pământ o persoană care își dorește ceva.”

 

Articole similare

Rita Ora se simte ofensată de părerea vedetelor asupra piesei "Girls"

Rita Ora e chiar ofensată că vedetele nu înțeleg că piesa a fost creată pentru a ilustra "călătoria ...

#instalove: Rita Ora

Inimioara lui Alice, pe Instagram, merge la Rita Ora! "Covorul roşu de la  Met Gala 2018 a găzdui...

Cum a reacționat Rita Ora la zvonurile despre ea și Jay-Z

Rita Ora se amuză copios când aude noile zvonuri cum că ea ar fi amanta lui Jay-Z. Cântăreața declar...