“Ring Ding Ding” – Tu le răspunzi lui Karmen și Andrei Bănuță?

CoolNews, Muzică
share

„Ring Ding Ding”, interpretată de Karmen și Andrei Bănuță, este o piesă electrizantă despre puterea de a lăsa în urmă relațiile toxice, spre binele propriu. Este vorba de acel gen de relații în care încrederea și iubirea nu au primat niciodată, ci mai degrabă egoismul și superficialitatea, iar această piesă pune accentul pe momentul conștientizării lipsei de reciprocitate, celebrând alegerea de a te lăsa dus de val pentru a trece peste dezamăgirea cauzată de legătura ce tocmai a eșuat. 

Protagoniștii videoclipului sunt chiar cei doi artiști, iar Isabella Szanto, regizorul acestuia, a transpus încărcătura emoțională a versurilor într-o poveste vizuală plină de intensitate, ce pare că te poartă într-un clip R&B autentic.

,,<<Ring Ding Ding>> e de acum a voastră și abia aștept să văd cât de mult vă bucurați de ea! Sper din toată inima că vă va captiva la fel de mult ca pe mine și Andrei, cu care cred că am făcut o echipă excelentă. Nu uitați și de videoclip, enjoy!” ne spune Karmen.

,,Sunt tare bucuros că piesa ajunge astăzi la oameni, pentru că mi-am dorit mult ca ea să se lanseze. Sper să le placă și ascultătorilor la fel de tare cum mi-a plăcut mie și să le dea același vibe care mi-a rămas întipărit în minte încă din momentul în care am ascultat-o pentru prima dată.” ne spune Andrei Bănuță.

Karmen este o prezență vibrantă în lumea muzicii, fiind o voce extraordinară în peisajul muzical al României. Cu un talent incontestabil, Karmen este o cântăreață de muzică pop și R&B, care reușește să îmbine pasiunea pentru artă în diverse forme: muzică, actorie, dans și chiar și flaut. Primul ei single, „Domino”, lansat în 2015, a fost primit cu entuziasm de public, acumulând mai mult de 24M de vizualizări pe Youtube și făcând-o remarcată în industria muzicală. De atunci, Karmen a continuat să cucerească inimile ascultătorilor cu hituri precum „You Got It”, „Shake It”, „Minte-mă” și „Viciul Meu”, în colaborare cu Achi.

Cu o voce misterioasă și captivantă, Karmen a reușit să atragă atenția și dincolo de granițele României, colaborând chiar și cu artiști internaționali, cum ar fi Krishane pentru single-ul „Lock My Hips” din 2018. Succesul ei continuă să crească, iar fanii așteaptă cu nerăbdare următoarele hituri care să le încânte auzul.

Andrei Bănuță este unul dintre cei mai apreciați artiști ai generației sale, fiecare cântec lansat consolidându-i locul în topul preferințelor ascultătorilor. Deși acesta și-a descoperit dragostea pentru muzică încă din copilărie, participarea deopotrivă la cursuri de canto și concursuri, precum și experiențele prin care a trecut și colaborarea cu Mattman Music, au contribuit la conturarea personalității sale muzicale, transpusă în creațiile lui prin elemente R&B și soul, îmbinate cu accente pop. Un artist al contrastelor, nu se sfiește să alterneze versurile profunde și pline de semnificație pe care le compune cu melodiile vibrante și vesele,

În 2023, colaborarea sa de succes cu Andra pentru piesa ,”Nu m-am gândit la despărțire” a stat timp de 19 săptămâni în Top 10 Media Forest, ajungând chiar pe locul #1. Mai recent, Andrei a colaborat cu DOMINO, lansând ,,Afară plouă”, care  este prezentă de 8 săptămâni în Top 10 cele mai ascultate piese la radio, atingând poziția #6. Pe lângă cariera muzicală, Andrei este protagonist în serialul “Groapa”, demonstrându-și versatilitatea și talentul și ca actor.

Articole similare

Andrei Bănuță cântă despre un ,,Altfel de amor”

Despre o astfel de iubire cântă Andrei Bănuță în noul lui single. După ce a cucerit inimile ascultăt...

Karmen și Andrei Bănuță au adus Ring Ding Ding LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Andrei Bănuță își jură iubirea ,,Pe veci și ceva”

Andrei Banuță, artistul cu o voce ce-ți atinge sufletul, a ales Ziua Îndrăgostiților pentru a lansa ...