„Remember”, prima colaborare dintre Becky Hill și David Guetta (VIDEO)

Muzică
share

Noul single „Remember” vine în așteptarea albumui de debut a lui Becky Hill.

“Toată cariera mea a condus către acest moment!”, spune Becky.

“Am un single cu David Guetta, care sigur va fi hit, și un album la care am muncit toată viața de adult, care în sfârșit se va lansa. Am muncit din greu și m-am străduit să ating acest țel de ceva ani buni și răbdarea mea a fost, cu siguranță, pusă la încercare! Dar așteptarea a meritat fără îndoială, pentru că viziunea si creativitatea mea pentru albumul meu de debut au ajuns acum la deplină maturitate. De asemenea, a fost o adevărată onoare să colaborez cu David Guetta pentru noua piesă. Mă simt așa de mândră de munca pe care am creat-o și recunoscătoare pentru echipa din jurul meu, care a fost alături de mine pe toată durata acestui proces. Pentru prima din multele si pentru un viitor foarte luminos înainte!”, spune Becky Hill.

“În opinia mea, Becky este pe drumul de a deveni una dintre puținele regine ale muzicii dance. My opinion.” spune David Guetta, care completează că “are o voce incredibilă și m-am simțit așa de bine să mă întorc la muzica house pentru această piesă.”

“Remember” vine după lansările pieselor “Better off Without You” ft Shift K3Y, (care a primit certificarea de platină după ce a acumulat peste 600.000 în vânzări), ”Heaven On My Mind”, (care a acumulat peste 65 de milioane de stream-uri și are acum certificare de aur), și recent lansatul hit, care a ajuns în Top 40, ”Last Time”.

Articole similare

[BREAKFAST] Trupa ucraineană Antytila i-a trimis un mesaj lui Ed Sheeran din prima linie, cerându-i ...

Trupa ucraineană Antytila i-a trimis un mesaj lui Ed Sheeran din prima linie, cerându-i să cânte la ...

David Guetta este din nou pe primul loc în DJ Mag Top 100

Pentru al doilea an consecutiv, David Guetta este pe primul loc în DJ Mag Top 100, la 10 ani după pr...

Ziua Franței. Care sunt cei mai cunoscuți DJ francezi

14 iulie este Ziua Franței. În 1789, la această dată, revoluţionarii ocupau fortăreaţa Bastilia, cel...