RAZI și Thianna trec peste orice pentru iubire și lansează ,,Închid ochii”

CoolNews, Muzică
share

Piesa ,,Închid ochii” aduce în prim-plan tema iertării și a depășirii trecutului în relațiile de iubire. Melodia emoționează prin mesajul său puternic despre importanța de a lăsa greșelile din trecut în urmă și de a construi un prezent bazat pe afecțiune și înțelegere mutuală. Cu un amestec armonios de elemente melodice din pop această piesă crează o atmosferă liniștitoare, ideală pentru reflectare. ,,Închid ochii” este, în esență, un imn al iubirii necondiționate, celebrând ideea că prezentul este cel mai valoros cadou pe care îl putem împărtăși cu cineva drag.

Piesa a fost scrisă de RAZI și Ștefan Ioniță, Mario Morar și Mario Dorian Croitoru, care s-au ocupat și de partea de producție.

Drumul lui RAZI nu a început cu muzica, s-a apucat târziu, a muncit, a auzit zeci și sute de „nu ești făcut pentru asta”, dar acum, mai mult ca sigur, știe că în muzică se va împlini. RAZI ne cântă un stil familiar, un pop-rock ancorat în chitară, sensibil, plin de energie care vrea să-ți bage refrenele în cap și să te țină în picioare. Vrem să sari, să dai din mâini și… poate să-ți curgă o lacrimă acolo unde te regăsești, dar asta pentru acasă, nu pe la concerte. Ultimul său single se intitulează ,,10 ani lumină” și este o colaborare cu Arkanian.

Articole similare

Timpul trece altfel pentru RAZI și Arkanian - ,,10 ani lumină”

,,10 ani lumină" e ca o călătorie cosmică pe ritmurile intense ale unei chitări. Piesa vorbește desp...

RAZI își spune povestea în ,,Am plecat”

,,Am plecat" este piesa aceea sensibilă, care te provoacă, prin versurile sale, să îți urmezi visul....