rareș cântă despre acea ,,Jumătate”

CoolNews, Muzică
share

În cea mai nouă piesă a sa, rareș cântă despre acea persoană care vine în completarea noastră și ne lasă senzația că avem deja totul. ,,Jumătate” este o scrisoare deschisă pe care artistul a ales să o transmită cu sinceritate și emoție în acorduri și versuri. Despre iubire, conexiune, de la rareș pentru voi, la un play distanță. 

Piesa a fost scrisă de Adi Istrate, rareș, Ștefan Ioniță și Mario Morar. Producția a fost realizată, de asemenea, de Ștefan Ioniță și Mario Morar.

Originar din Cluj, rareș, fost student la Drept, a renunțat la facultate pentru a concura și câștiga competiția One True Singer. La scurt timp, single-ul său „Nașpa” cu Arkanian era fredonat de milioane de oameni, rareș construindu-și comunitatea de fani și ajungând pe scenele celor mai mari festivaluri. A urmat succesul cu „Buchet de trandafiri”, alături de Olivia Addams, care a ocupat primele poziții în topurile de radio și a obținut locul #2 în Media Forest. Best New Artist la The Artist Awards 2022, rareș și-a surprins audiența și cu rolul principal din „Romina VTM”, film pentru care a contribuit și la coloana sonoră, ,,La tine și la bani”, colaborarea cu Bogdan DLP devenind cea mai ascultată piesă în platforma Spotify din România în 2023. Mai mult decât atât, colaborarea cu Theo Rose și DOMINO pentru „Sâmbătă seară” a atins #1 în topul căutărilor Shazam și a rămas în Top 10 Media Forest timp de 13 săptămâni, cu peak position #2. Versatil și fresh, rareș e pregătit să își uimească publicul și în 2024.

Articole similare

rareș încălzește și răcorește atmosfera în același timp cu ,,La tine și la bani 2”

Când rareș e la microfon, știți deja că audiența sare în aer. Piesa care a încins mii de petreceri, ...

rareș și DOC s-au săturat de numărat - ,,Să curgă banii”

O etalare a succesului, o explozie de energie și stil. rareș și DOC își unesc forțele și lansează pi...

Un sărut dat unui ,,Străin” - rareș x Bianca Dragomir

Iubirea nu vine întotdeauna la pachet cu loialitatea, mai ales dacă sentimentul nu e reciproc. Pentr...