Raluka și Connect-R ne-au adus „Lasă-mă să te…” LIVE la Virgin Radio Romania Breakfast

CoolNews, NEWS
share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae

Cu ocazia aniversării a 10 ani de la prima lor colaborare („Aroma”), Connect-R și Raluka își unesc din nou vocile și prezintă „Lasă-mă Să Te”. Compusă de Connect-R, noua melodie este plină de senzualitate și vorbește despre despre dorință și amor.

„Lasă-mă Să Te” este lansată împreună cu un videoclip regizat de Cristi Roman. Protagoniști sunt cei doi muzicieni care sunt implicați într-o adevărată demonstrație de pasiune. Priviri intense, atingeri „interzise” și piele la vedere sunt doar câteva dintre elementele fierbinți ale clipului.

Și pentru că nouă ne place să fie totul diferit, i-am provocat pe cei doi să ne cânte și o piesă pe care nu o s-o mai auzi altundeva! Connect-R și Raluka ne-au adus astăzi „Ready or Not” LIVE!

De-a lungul carierei sale, Connect-R a jonglat cu rolurile de cântăreț, compozitor, actor, prezentator TV, dansator și producător.

Raluka activează pe scena muzicală din 2008, abordând genuri ca dance, house şi pop. Provine din Deva şi a atras atenţia presei în primăvara anului 2008, atunci când a câştigat Marele Trofeu al Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară „George Grigoriu”.

Cu Andrei Niculae și Veronica Trandafir ne auzim de luni până vineri, de la 6:30 la 10, la Virgin Radio Romania Breakfast!

Articole similare

Cel mai tare concurs, RADIOPOLY, se joacă doar la Virgin Radio Breakfast

Cel mai tare concurs , practic concursul concursurilor, se joacă doar la Virgin Radio Breakfast! Sez...

Maratonul lui Niculae: Selly se pregătește să sărbătorească 5 ani de relație și urmează să lanseze u...

Cel mai lung maraton de la Virgin Radio Romania este ON AIR chiar acum! Maratonul lui Niculae - ediț...

[BREAKFAST] Gheață la grătar, noua gustare care face senzație în China. Cum a apărut

Videoclipurile cu oameni care prăjesc cuburi de gheață pe grătar și le asezonează cu sosuri și condi...