Raluka și Connect-R ne-au adus „Lasă-mă să te…” LIVE la Virgin Radio Romania Breakfast

CoolNews, NEWS
share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae

Cu ocazia aniversării a 10 ani de la prima lor colaborare („Aroma”), Connect-R și Raluka își unesc din nou vocile și prezintă „Lasă-mă Să Te”. Compusă de Connect-R, noua melodie este plină de senzualitate și vorbește despre despre dorință și amor.

„Lasă-mă Să Te” este lansată împreună cu un videoclip regizat de Cristi Roman. Protagoniști sunt cei doi muzicieni care sunt implicați într-o adevărată demonstrație de pasiune. Priviri intense, atingeri „interzise” și piele la vedere sunt doar câteva dintre elementele fierbinți ale clipului.

Și pentru că nouă ne place să fie totul diferit, i-am provocat pe cei doi să ne cânte și o piesă pe care nu o s-o mai auzi altundeva! Connect-R și Raluka ne-au adus astăzi „Ready or Not” LIVE!

De-a lungul carierei sale, Connect-R a jonglat cu rolurile de cântăreț, compozitor, actor, prezentator TV, dansator și producător.

Raluka activează pe scena muzicală din 2008, abordând genuri ca dance, house şi pop. Provine din Deva şi a atras atenţia presei în primăvara anului 2008, atunci când a câştigat Marele Trofeu al Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară „George Grigoriu”.

Cu Andrei Niculae și Veronica Trandafir ne auzim de luni până vineri, de la 6:30 la 10, la Virgin Radio Romania Breakfast!

Articole similare

Povestea lui OG EastBull, de la viața într-o baracă din Roma la muzică - VIDEO

Prezent la Matinalul Virgin Radio Breakfast, rapper-ul OG EastBull a povestit despre viața grea pe c...

SICKOTOY x Misha Miller au invadat radioul cu "Rakata"

Pregătește-te să te miști pe ritmurile molipsitoare ale piesei "Rakata", aduse de colaborarea dinami...

Andrei Niculae, speaker la conferința internațională RadioDays Europe 2024, din Germania

Andrei Niculae, matinalul de la Breakfast, a fost invitat să participe la conferința internațională ...