„Queen Charlotte: A Bridgerton Story” disponibil de azi

CoolNews, Filme, NEWS
share

Astăzi, Netflix și Shondaland lansează mult așteptatul serial prequel Queen Charlotte: A Bridgerton Story, care aduce la viață o nouă versiune a universului Bridgerton.

Mi-a făcut mare plăcere să abordez povestea de dragoste dintre Charlotte și regele George. A fost fascinant. Și mi-am dorit să arăt oamenilor cum este o asemenea iubire, chiar dacă publicul știe deja unde se ajunge ulterior. Acest lucru mi s-a părut o adevărată provocare. În plus, am vrut să pătrund în mintea lui Lady Danbury și să înțeleg cum s-a transformat ea în acea Lady Danbury pe care cu toții o cunoaștem și o iubim. Și asta mi s-a părut captivant. Povestea lui Violet ține mai mult de perioada în care se desfășoară acțiunea din serialul Bridgerton decât de trecut, dar evenimentele din trecut au influențat major ceea ce s-a petrecut în perioada respectivă, a declarat Shonda Rhimes, creatoarea, realizatoarea și producătoarea executivă a serialului.

Referitor la noul sezon și la ceea ce pot aștepta fanii de la acesta, Rhimes a adăugat că aceștia vor cunoaște o femeie care încă nu și-a câștigat întreaga putere, spre deosebire de puterea absolută pe care regina Charlotte o deține în perioada în care se derulează acțiunea din Bridgerton. Este interesant de urmărit și de înțeles această evoluție.

Centrat pe ascensiunea reginei Charlotte către faimă și putere, acest prolog al universului Bridgerton spune povestea căsătoriei între tânăra regină și regele George, care a dat naștere unei mari povești de iubire, dar și unei schimbări în societate. Ea a dus la apariția înaltei societăți moștenite de personajele din Bridgerton.

Articole similare

VIDEO S-a lansat trailerul oficial pentru Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Netflix și Shondaland lansează astăzi trailerul oficial și noi imagini pentru viitoarea serie preque...