Confidenţialitate

Q o d ë s, Iraida și cea mai nouă piesă – Crushin’ On You – la Tic Talk de vară cu Oana Tache

CoolNews
share

După 50 de WEEKEND-uri petrecute ON AIR la Virgin Radio România și zeci de vedete invitate în studio sau prin telefon pe frecvența distracției, Oana Tache îți aduce din 1 August, Tic Talk de Vară!

Q o d ë s și Iraida au venit astăzi în studioul Virgin Radio Romania la Tic Talk de vară cu Oana Tache. Împreună au lansat o super piesă, Crushin’ On You, care a devenit instant obsesia noastră muzicală!

Piesa a fost scrisă și compusă de către Qodes și Iraida, în timp ce producția specială a piesei poartă amprenta lui Qodes. Fiind o piesă de vară, instrumentalul special și cumulul de instrumente te vor purta prin serile lungi ale verii. Videoclipul piesei a fost regizat de către Quba iar DOP-ul a fost David Mogan.
Iubirea vine de obicei când te aștepți mai puțin și îți întorce lumea cu susul în jos. Chiar atunci când credeai că nu vrei să te mai întâlnești cu nimeni, săgeata lui Cupidon lovește din nou. Toate regulile despre făcut pași mici într-o relație dispar în momentul în care simți cum fiecare fior al dragostei îți curge prin vene„, a declarat IRAIDA.

Crushin’ on you” explică exact momentul când te îndrăgostești și simți cum ai face absolut orice pentru persoana de lângă tine. De acum înainte și până la sfârșit.

IRAIDA este unul dintre cei mai apreciați compozitori din Industria Muzicala Românească. A scris piese pentru artiști precum Banx & Ranx, Rêve, INNA, Alexandra Stan, Sak Noel, Elvana Gjata, SICKOTOY, Manuel Riva, Roxen, Karmen, Lariss, Ruby, Iuliana Beregoi, Andia și mulți alții.
Personalitatea ei este puternică și puterea ei de a obține ceea ce își dorește și mai puternică. Ultimul ei collab intitulat „Modern Love” alături de Manuel Riva a cucerit topurile, ajungând no.1 în Top 200 Shazam Bulgaria și în multe alte topuri din diferite țări. Datorită vocii sale cameleonice, ea are întotdeauna un loc perfect în orice act artistic.

Dacă ai ratat intervențiile, le poți urmări oricând pe pagina noastră de Facebook.

De asemenea, lasă-ne un follow și pe Instagram, pentru a fi la curent cu tot ce se întămplă în august la Tic Talk de vară cu Oana Tache

Articole similare

Micutzu reacționează la glumele ascultătorilor în episodul 18 din sezonul 2 de Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Vlad Burghelea a fost astăzi ON AIR la Breakfast pentru a-l ajuta pe Andrei Niculae să slăbească

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Feli a adus „Dragoste nebună” LIVE la Virgin Radio Romania Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...