Q o d ë s, Iraida și cea mai nouă piesă – Crushin’ On You – la Tic Talk de vară cu Oana Tache

CoolNews
share

După 50 de WEEKEND-uri petrecute ON AIR la Virgin Radio România și zeci de vedete invitate în studio sau prin telefon pe frecvența distracției, Oana Tache îți aduce din 1 August, Tic Talk de Vară!

Q o d ë s și Iraida au venit astăzi în studioul Virgin Radio Romania la Tic Talk de vară cu Oana Tache. Împreună au lansat o super piesă, Crushin’ On You, care a devenit instant obsesia noastră muzicală!

Piesa a fost scrisă și compusă de către Qodes și Iraida, în timp ce producția specială a piesei poartă amprenta lui Qodes. Fiind o piesă de vară, instrumentalul special și cumulul de instrumente te vor purta prin serile lungi ale verii. Videoclipul piesei a fost regizat de către Quba iar DOP-ul a fost David Mogan.
Iubirea vine de obicei când te aștepți mai puțin și îți întorce lumea cu susul în jos. Chiar atunci când credeai că nu vrei să te mai întâlnești cu nimeni, săgeata lui Cupidon lovește din nou. Toate regulile despre făcut pași mici într-o relație dispar în momentul în care simți cum fiecare fior al dragostei îți curge prin vene„, a declarat IRAIDA.

Crushin’ on you” explică exact momentul când te îndrăgostești și simți cum ai face absolut orice pentru persoana de lângă tine. De acum înainte și până la sfârșit.

IRAIDA este unul dintre cei mai apreciați compozitori din Industria Muzicala Românească. A scris piese pentru artiști precum Banx & Ranx, Rêve, INNA, Alexandra Stan, Sak Noel, Elvana Gjata, SICKOTOY, Manuel Riva, Roxen, Karmen, Lariss, Ruby, Iuliana Beregoi, Andia și mulți alții.
Personalitatea ei este puternică și puterea ei de a obține ceea ce își dorește și mai puternică. Ultimul ei collab intitulat „Modern Love” alături de Manuel Riva a cucerit topurile, ajungând no.1 în Top 200 Shazam Bulgaria și în multe alte topuri din diferite țări. Datorită vocii sale cameleonice, ea are întotdeauna un loc perfect în orice act artistic.

Dacă ai ratat intervențiile, le poți urmări oricând pe pagina noastră de Facebook.

De asemenea, lasă-ne un follow și pe Instagram, pentru a fi la curent cu tot ce se întămplă în august la Tic Talk de vară cu Oana Tache

Articole similare

Red Bull Dance Your Style, competiția globală de all-styles street dance, revine în România

Red Bull Dance Your Style revine. Una dintre cele mai iubite competiții internaționale de dans, în c...

Am relansat aplicația Virgin Radio Romania! Descarc-o acum

Avem o veste super tare pentru voi! Am relansat aplicația Virgin Radio România și acum o poți descăr...

Festivalul NOSTALGIA are loc între 27 – 30 iunie și se desfășoară, pentru al doilea an consecutiv, ...

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, are loc între 27...