Prognoză incertă în ,,Ba e soare, ba e ploaie” – Yuka

CoolNews, Muzică
share

,,Ba e soare, ba e ploaie”, cea mai nouă lansare a talentatei Yuka, este o piesă care surprinde perfect toată nebunia și confuzia pe care le simți atunci când cineva îți dă semnale mixte. Cu un vibe retro super cool, melodia te face să te gândești la vremurile de altădată, dar și la toate emoțiile contradictorii pe care le trăiești acum. Versurile te poartă printr-un carusel de sentimente – ba e bine, ba nu e – iar ritmul catchy și vocea inconfundabilă a Yukăi îți rămân în minte. E fix genul de melodie care te face să dansezi și să te gândești la toate momentele complicate din relațiile tale.

Piesa a fost scrisă de Ovi Jacobsen și Yuka, alături de Sebastian Barac, Marcel Botezan și Daniel Antonescu, care s-au ocupat de partea de producție. ,,Ba e soare, ba e ploaie” vine alături de un videoclip însorit, realizat de Cristina Popa – editor, Alexandru Popescu – producător, Codruța Corocea – Shot and color graded și The Babel Films – producție.

,,Atunci cand ești în mijlocul unei furtuni, ai tendința de a dramatiza totul, iar lucrurile îți par mult mai grave decât sunt de fapt în realitate. Dar, la fel ca vremea din ultimul timp, că ba e soare, ba e ploaie de vreo două luni, așa și în viață, după orice furtuna apare sigur și soarele! Piesa asta îți amintește că și în cele mai înnorate zile, chiar și dacă planurile sunt date peste cap, ai timp sa o iei oricand de la început!” Ne spune Yuka.

YUKA are 19 ani și am putea să îi spunem „fericire”. Nu doar pentru că este plină de fericire atunci când cântă pe o scenă sau într-un studio, ci pentru că împrăștie fericire peste tot în jurul ei, oriunde ar merge. Adoră muzica încă de la 5 ani, când a pășit prima data pe scenă și a câștigat inimile tuturor. Cântă la pian, ukulele, chitară, compune muzică și scrie versuri.  În 2023, colaborarea sa alături de Zodier pentru piesa ,,La Sacou”, a cucerit platforma TikTok, îndrăgostiții de pretutindeni și radiourile, ajungând până pe locul #6 în topul celor mai ascultate piese de la radio și stând în Top 10 timp de 4 săptămâni. Mai mult decât atât, artista a lansat un remake de succes al piesei ,,Clipe” de la 3 Sud Est, înregistrând de asemenea o variantă alături de celebrul grup.

Articole similare

YUKA cântă despre acel ,,Tu”

Melodia începe într-o notă delicată, cu o armonie simplă care pune în evidență vocea puternică și ex...

YUKA cântă alături de 3 Sud Est în noua variantă a piesei ,,Clipe”

Există versuri, instrumentale și voci care au capacitatea de a atinge suflete din numeroase generați...

YUKA lansează remake-ul piesei ,,Clipe” de la 3 Sud Est! Piesa s-a auzit în premieră la Breakfast...

Există versuri, instrumentale, voci care reușesc să atingă numeroase generații, piesa ,,Clipe” fiind...