Probleme tehnice la Instagram. Mai multe conturi au fost închise și majoritatea utilizatorilor raportează pierderi în numărul de urmăritori

CoolNews, NEWS, Tech
share

Instagram a încetat să funcționeze corect, potrivit independent.co.uk, care scrie că unui număr mare de persoane le-a fost blocat accesul la contul de pe platformă.

Utilizatorii nu au putut să se conecteze și au primit în schimb un mesaj care indică faptul că le-a fost suspenat contul. Aplicația se confruntă mai degrabă cu o problemă tehnică, decât cu o ștergere în masă a conturilor.

Cu toate acestea, lipsa de informații i-a lăsat pe utilizatori confuzi, deoarece aplicația le-a sugerat că au încălcat regulile comunității și nu ar mai putea să o folosească.

Instagram a declarat într-un tweet că știe de problemă – dar nu a comentat dacă suspendările au fost rezultatul unei erori și dacă vor fi restabilite după ce problema va fi remediată. De asemenea, nu a oferit nicio indicație despre momentul în care problema ar putea fi rezolvată.

Suntem conștienți că unii dintre voi întâmpinați probleme cu accesarea contului dvs. de Instagram”, se arată pe contul oficial al Instagram de pe Twitter. „Analizăm și ne cerem scuze pentru inconvenient.

Această problemă este cea mai recentă dintr-o serie de probleme tehnice majore. Aplicația WhatsApp, de exemplu, a fost lovită de propriile probleme tehnice semnificative săptămâna trecută.
Alții care au putut încă să intre în conturile lor au descoperit că le-a scăzut semnificativ numărul de urmăritori, probabil ca urmare a suspendării a atât de multe conturi.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Oamenii evită știrile ca să nu se demoralizeze. România, prima în Europa la folosirea Ti...

Peste o treime din populația mondială (36%) evită câteodată sau deseori știrile, arată un raport al ...

Fanii lui Britney Spears au sunat la poliție după ce artista și-a șters contul de Instagram

Poliția a fost chemată la casa lui Britney Spears după ce artista și-a șters contul de Instagram. ...

Messi doboară un nou record: are postarea cu cele mai multe like-uri de pe Instagram. Recordul era d...

Suporterii lui Lionel Messi au câștigat războiul pe care l-au declarat unui simplu ou, care anterior...