Confidenţialitate

Prin ce transformare a trecut puștiul din ”Doi bărbați și jumătate” – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

Pe puștiul din serialul „Doi bărbați și Jumătate” l-ai cam văzut crescând la televizor. Și totuși el nu prea mai seamănă deloc cu ce știai tu.

În ultimii 3 ani de la ultimul episod, difuzat pe 19 februarie 2015, Angus Turner Jones și-a lăsat părul și barba să crească și a pus câteva kilograme în plus.

Povestea puștiului super cute din serialul produs de CBS are legătură cu orașul Austin din Texas, unde s-a născut pe 8 octombrie 1993.

Angus mai are un frate mai mic.

Părinții au simțit că treaba asta cu actoria i se potrivește de minune, iar Angus a început să joace de la 5 ani, mai întâi în producții pentru marele ecran.

Este posibil să-l fi văzut în „See Spot Run”!

sau în „The Rookie”, film bazat pe o poveste adevărată.

https://www.youtube.com/watch?v=wGPnIVSlyUU

„George Of The Jungle” este o altă producție cinematografică în care l-ai putut observa în acțiune.

https://youtu.be/p5Ira3vMGqw

În 2003 Angus a semnat contractul cu CBS pentru serialul „Two and A Half Men”, care l-a adus pe puști în casele a milioane de oameni și l-a făcut celebru. Timp de 12 ani a cam crescut pe platourile de filmare, lucru care nu i-a făcut plăcere de fiecare dată, după cum povestea într-un video în urmă cu 5 ani.

Ultima apariție într-un video a fost în 2016, când Angus a fost luat la întrebări de un fan în timpul unei călătorii la Veneția. Tot ce se știe acum despre el este că ar fi student la Universitatea din Colorado.

Articole similare

Prin ce transformare a trecut puștiul din ”Doi bărbați și jumătate” - VIDEO

Pe puștiul din serialul „Doi bărbați și Jumătate” l-ai cam văzut crescând la televizor. Și totuși el...