Confidenţialitate

Prima reacție a lui Ciprian Marica după scandalul din ultimele zile: „Mi-au înscenat totul”

Celebrități
share

Știm deja că Ciprian Marica este protagonistul scandalului care a ținut capul de afiș în România, iar căutările pe Google cu numele fostului internațional au crescut cu peste 100% în unele momente.

Finanțatorul Farului Constanța susține că filmulețul a fost publicat cu un scop precis, și anume acela de a-i distruge imaginea și că este doar o însenare, nimic nu e adevărat. „ Mi-au înscenat totul, le-ar fi spus Ciprian Marica prietenilor lui, potrivit Cancan.ro.

Ciprian Marica ar mai spus că un alt motiv pentru care pozele cu el și amanta au fost făcute publice de abia acum după an, ar fi pentru că urma să conducă o asociație din funcția de președinte, fapt care crede el că ar fi deranjat extrem de tare pe cineva, drept pentru care a vrut să-i facă rău.

„A avut un scop precis. Discreditarea lui Ciprian. Nu e nimic întâmplător. Se pregătea să devină ministrul Sportului și cu această filmare s-a dorit pătarea imaginii lui. De când s-a aflat de asociație și de dorința lui Ciprian de a ajunge în funcția de ministru al Tineretului și Sportului s-au încercat tot felul de manevre. El ne-a povestit că totul a fost premeditat pentru a-i compromite imaginea”a declarat o persoană din anturajul lui Ciprian Marica pentru Cancan.

Clipul cu Ciprian Marica, aici.

Articole similare

Colo: Îmi cer scuze pentru tot! Eram în goana după like-uri/vizualizări. Îmi doream să se uite foart...

Colo a vorbit într-un clip pe Youtube despre scandalul în care este implicat, scandal în care a intr...

Ce spune Ciprian Marica în prima reacție publică după apariția clipului devenit viral

Ciprian Marica a avut prima reacție oficială după scandalul în care a fost implicat, fiind prins de ...

Prima reacție a lui Ciprian Marica după scandalul din ultimele zile: "Mi-au înscenat totul"

Știm deja că Ciprian Marica este protagonistul scandalului care a ținut capul de afiș în România, ia...