Prima conferință internațională a „Pământului Plat” din România va avea loc la Cluj

CoolNews, Viral
share

Cluj-Napoca va găzdui, în această toamnă, în premieră în România, prima conferință internațională a celor care încă susțin teoria „Pământului plat”, scrie Monitorul de Cluj.

Evenimentul va avea loc între 5-6 octombrie, la un hotel select de 5 stele din inima orașului. Potrivit organizatorului Adrian Rus, pentru cei 40 de euro plătiți drept taxă de înscriere la conferință, participanții vor primi „tshirt, coffee breaks included”, adică un tricou și pauzele de cafea.

„Ascultați vorbitori internaționali, puneți întrebări și participați la discuții. Intâlniți oameni care gândesc si au preocupari similare sau diametral opuse în ceea ce privește perspectiva asupra realității în care trăim”, se arată în textul invitației la evenimentul pentru care și-au manifestat interesul peste 140 de persoane.

Potrivit unui studiu mai vechi, unu din 10 români crede că Pământul este plat, pentru că „așa pare cu ochiul liber”, în timp ce doi din 10 români consideră că Soarele se învârte în jurul Pământului, nu invers.

Articole similare

Millie Bobby Brown (Stranger Things) nu mai crede că Pământul este plat

Millie Bobby Brown a vorbit deschis despre ideile pe subiectul „Pământului plat”, pe care le-a dezbă...

Rapper-ul american B.o.B. strânge bani ca să demonstreze că Pământul e plat

Pe B.o.B. probabil că îl știi dacă-ți spunem de piesele "Airplanes" sau "Nothing On You", populare a...