Preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola la Bucureşti! Oana Tache moderează evenimentul dedicat tinerilor

CoolNews, NEWS
share

Ce înseamnă viitorul Europei pentru tine? De ce este importantă democrația parlamentară europeană și cum te poți implica în protejarea ei. Evenimentul ÎMPREUNĂ SUNTEM EUROPA, un dialog cu președinta Parlamentului European, ROBERTA METSOLA îşi propune să răspundă tuturor tinerilor marți, 20 decembrie, de la ora 10.20, la Facultatea de Drept, Universitatea din București, Aula Magna.

Este o oportunitate unică pentru toți tinerii de a interacționa direct cu Președinta singurului organism european ales prin vot direct de către cetățeni și singurului Parlament transnațional din lume. Este o ocazie extraordinară să ne inspirăm reciproc, să schimbăm opinii şi să înțelegem mai bine cum putem contribui activ la Europa de mâine„, a declarat Oana Tache, moderatorul evenimentului.

Care sunt beneficiile democrației parlamentare europene pentru tineri? Cum afectează deciziile și politicile adoptate de Parlamentul European viața de zi cu zi? Cum pot tinerii să influențeze politica europeană și de ce e important să se implice în protejarea democrației europene? Sunt câteva din întrebările care își vor găsi răspuns în cadrul acestui dialog cu Roberta Metsola, președinta Parlamentului European.

Evenimentul este organizat de Biroul Parlamentului European în România în parteneriat cu Facultatea de Drept, Universitatea din București.

Cu un background solid în media românească, Oana Tache a fost mereu un vector de imagine important pentru generația tânără. A lucrat pentru MTV România ca VJ, producător și a fost cel mai tânăr Brand Manager din Europa de Sud-Est pentru celebrul post TV. A prezentat zeci de programe pentru tineri ca parte a trustului PROTV, a fost primul Digital Host din România și în prezent este DJ/realizator programe la Virgin Radio România. Deasemenea, din 2019 Oana Tache s-a alăturat voluntar campaniilor Parlamentului European, promovează activ valorile Europene şi este singurul jurnalist român invitat să modereze un panel la European Youth Event.

Articole similare

A început Tic Talk Summer Party cu Oana Tache la Virgin Radio Romania

Vara lui 2023 nu se termină! Dimpotrivă, abia începe cu Oana Tache la cârma matinalului de vară de l...

Oana Tache, singurul jurnalist român invitat să modereze de două ori la rand o dezbatere la EUROPEAN...

În perioada 9-10 iunie 2023, Oana Tache va modera dezbaterea „Recovery and Resilience ″ la European ...

[INTERVIU EXCLUSIV] Loreen câștigă Eurovision Song Contest 2023 cu piesa "Tattoo", devenind al doile...

Loreen scrie istorie la Eurovision Song Contest ca prima interpretă feminină și doar a doua persoană...