Premiile Grammy 2024: Record istoric pentru Taylor Swift, după ce artista a primit a patra oară trofeul la categoria „Albumul anului’’. Premiul i-a fost înmânat de Celine Dion

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

S-au decernat premiile Grammy care recompensează performanțele din industria muzicală. Cântăreața americană Taylor Swift a stabilit un nou record în istoria Grammy, după ce a obținut pentru a patra oară în cariera sa, trofeul la categoria „Albumul anului’’. O surpriză în cadrul ceremoniei din Los Angeles a fost apariția cântăreței Celion Dion, diagnosticată în urmă cu un an cu o boală rară, scrie europafm.ro.

Taylor Swift a obținut pentru a patra oară trofeul Grammy la categoria albumul anului și a detronat artiști precum Frank Sinatra, Stevie Wonder sau Paul Simon care dețineau recordul până acum. Este al treisprezecelea Grammy pentru cântăreața americană.

Taylor Swift a profitat de ocazie și și-a anunțat fanii că în aprilie va lansa un nou album. Ea a obținut un gramofon și la categoria cel mai bun album pop, iar trofeul i-a fost înmânat de Celine Dion.

În ultimul an, Celine Dion a fost nevoită să-și anuleze toate spectacolele din cauza unei boli neurologice rare de care suferă.

Miley Cyrus a fost premiată la categoria înregistrarea anului, iar trofeul îi recompensează deopotrivă pe artiștii, producătorii și inginerii de sunet ce contribuie la performanța globală a unui cântec.

La categoria „Cântecul anului”, trofeul a fost acordat coloanei sonore din filmul „Barbie”.

La categoria „cel mai bun artist debutant” a fost premiată Victoria Monét, o cântăreață de R&B şi pop, în vârstă de 34 de ani.

Trupa „The Beatles” a câştigat primul Grammy în aproape 30 de ani pentru „cel mai bun videoclip” pentru piesa „I’m Only Sleeping”.

Iar rapperul Killer Mike a fost arestat de poliție, la scurt timp ce câștigase 3 trofee, din motive care nu au legătură cu ceremonia din Los Angeles.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Ryan Gosling va interpreta melodia „I’m Just Ken” la cea de-a 96-a ediție a galei Oscar

Ryan Gosling, celebrul actor care a captat atenția internetului cu meme-urile virale de la Oscar, va...

Holy Molly - la un pas de Grammy-uri. Artista declară că ar fi avut șansa să cânte la celebrul eveni...

Premiile Grammy adună cele mai mari vedete din lume la un loc. Beyonce, Celine Dion, Bruno Mars, Ade...

Cine este Şerban Ghenea, canadianul de origine română care a câștigat premiul Grammy

Șerban Ghenea a câștigat, duminică, 4 februarie 2024, premiul Grammy în calitate de inginer de sunet...