Confidenţialitate

Premii în valoare de peste 10.000 de lei la cea de-a VIII-a ediție a UBtalks

CoolNews
share

Universitatea din București pune la bătaie, pentru cea de-a VIII-a ediție a competiției UBtalks, premii în valoare de peste 10.000 de lei.

Deadline-ul înscrierii în competiția UBtalks este 8 martie 2020, iar adresa unde studenții, masteranzii și doctoranzii Universității din București pot înscrie proiectele #de10 este ubtalks@unibuc.ro.

La ediția din 2020, Universitatea din București oferă celor mai creative prezentări două locuri la Școala de creativitate, cea mai cool tabără a verii.

Pentru a se înscrie în competiția proiectelor #de10, studenții, masteranzii și doctoranzii Universității din București trebuie doar să propună, în 5-6 rânduri, o temă care să stârnească atât interesul, cât și curiozitatea publicului, pe baza căreia să susțină un discurs cu durata de 10 minute în etapa finală. Studenții, masteranzii și doctoranzii pot aplica individual, dar și în echipe de 2-3 persoane.

Finala evenimentului va avea loc joi, 26 martie 2020, la Hub-ul Google din cadrul Facultății de Matematică și Informatică a Universității din București, iar juriul va fi format din profesori ai UB, manageri și specialiști în comunicare.

Mai multe detalii despre competiția UBtalks pot fi consultate aici, pe pagina de Facebook UBtalks, precum și pe Instagramsau pot fi solicitate la adresa de e-mail UBtalks@unibuc.ro

Articole similare

Premii în valoare de peste 10.000 de lei la cea de-a VIII-a ediție a UBtalks

Universitatea din București pune la bătaie, pentru cea de-a VIII-a ediție a competiției UBtalks, pre...

UBtalks – studenții vin cu proiectele #de10, Universitatea din București cu premiile

Pentru al optulea an consecutiv, Universitatea din București va premia, în cadrul UBtalks, proiectel...

Condiții mizerabile într-un cămin din București

Luni încep cursurile în universitățile din toată țara, iar zilele astea studenții își fac acomodarea...